Παλιός γνώριμος των Αρχών ο ειδικός φρουρός που συνελήφθη για εκβιασμό και ληστεία επιχειρηματία! Η παρακολούθηση στο σπίτι του Χρυσοχοϊδη και η σχέση με αντιεξουσιαστή…

Must Read

Ισχυρό σοκ προκάλεσε στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη του νεαρού Ειδικού Φρουρού ο οποίος κατηγορείται ότι εκβίασε έναν πολίτη στην περιοχή του Ελληνικού, απαιτώντας να του δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να μην του… «φυτέψει» ναρκωτικά στο σπίτι του! Μάλιστα, ο επίορκος ένστολος φέρεται να είχε και συνεργό γνωστό αντιεξουσιαστή που είχε εμπλακεί και σε υπόθεση τρομοκρατίας!

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, ο Ειδικός Φρουρός και ο συνεργός του τον σταμάτησαν για έλεγχο το βράδυ της Κυριακής. Χωρίς να βρουν κάτι επιβαρυντικό, ο ένστολος τον ενημέρωσε ότι θα κάνει έρευνα και στο σπίτι του, χωρίς όμως να ενημερώσει την υπηρεσία του όπως όφειλε. Μόλις μπήκαν στο σπίτι, ο Ειδικός Φρουρός απείλησε τον ιδιοκτήτη ότι, αν δεν του δώσει 40.000 ευρώ, θα βάλει ναρκωτικά στο διαμέρισμα για να τον κατηγορήσει για εμπόριο!

Ο επίορκος αστυνομικός απέσπασε όσα χρήματα υπήρχαν στο διαμέρισμα και επιχείρησε να φύγει, ωστόσο ο πολίτης τον ακολούθησε καλώντας σε βοήθεια με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο Ειδικός Φρουρός να τον απειλήσει με το υπηρεσιακό του όπλο. Το θύμα ειδοποίησε την Άμεση Δράση, οι άνδρες της οποίας εντόπισαν τον Ειδικό Φρουρό ενώ επιχειρούσε να διαφύγει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, ο νεαρός που μπήκε στην ΕΛ.ΑΣ. με τις τελευταίες προσλήψεις των 1.500 πριν από οκτώ μήνες, φέρεται να έχει απασχολήσει την υπηρεσία του και άλλη φορά, καθώς είχε εντοπιστεί να κινείται ύποπτα κοντά στην κατοικία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, έχοντας στην μοτοσικλέτα του κλεμμένους φάρους από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στην οποία υπηρετούσε τότε. Οι εξηγήσεις που έδωσε δεν ήταν πειστικές και γι’ αυτό απομακρύνθηκε από την ΔΙ.ΑΣ. και τοποθετήθηκε στις πεζές περιπολίες.

Στο ίδιο πλαίσιο, εξετάζεται εξονυχιστικά από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων η σχέση του με τον αντιεξουσιαστή, ο οποίος είχε εμπλακεί στο παρελθόν με την νεοτρομοκρατία. Το πρωί της Δευτέρας προσήχθη και αυτός από τους «Αδιάφθορους» ως συνεργός του Ειδικού Φρουρού και εξετάζεται ο βαθμός εμπλοκής του στην υπόθεση εκβίασης και ληστείας σε βάρος του πολίτη ο οποίος τους κατήγγειλε .

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This