Ο Πέτσας «έπαθε Γεραπετρίτη» και προανήγγειλε ανασχηματισμό το άλλο Σ/Κ- Πότε δημοσιοποιείται η λίστα των ΜΜΕ του «Μένουμε Σπίτι»

Must Read

Ένας διάλογος, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ανάμεσα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα και τους πολιτικούς συντάκτες, που μετά από καιρό παρακολούθησαν από κοντά την ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, άναψε και πάλι φωτιές και ανατροφοδότησε τη σεναριολογία για τον επικείμενο ανασχηματισμό.

«Μπορούμε να φύγουμε το Σαββατοκύριακο εκτός Αθηνών ή θα είμαστε υπ’ ατμόν περιμένοντας τον ανασχηματισμό;», ήταν το ερώτημα δημοσιογράφου προς τον κ. Πέτσα, ο οποίος χαμογελώντας, απάντησε: «Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείτε να φύγετε. Το επόμενο  καλύτερα όχι», προσδιορίζοντας -κατά κάποιους- την χρονική στιγμή που θα ανακοινωθούν οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Καλού κακού, πάντως, θέλοντας να δικαιολογήσει την απάντησή του, ο κ. Πέτσας πρόσθεσε: «Την άλλη Δευτέρα έχουμε briefing, οπότε θα πρέπει να είστε εδώ».

Μέχρι τώρα, ο ίδιος διέψευδε εμφατικά τα σχετικά σενάρια που άνοιγαν κυρίως με δημόσιες παρεμβάσεις του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη ο οποίος, εδώ και καιρό, έχει προαναγγείλει τον ανασχηματισμό μετά την 1η Ιουνίου. Η πλέον πιθανή εξέλιξη είναι οι όποιες «διορθωτικές κινήσεις», κατά τον πρωθυπουργό, να γίνουν μετά τα γενέθλια της κυβέρνησης, που κλείνει ένα χρόνο ζωής στις 7 Ιουλίου.

«Θέμα ημερών» η δημοσιοποίηση της λίστας με τα ΜΜΕ που πήραν λεφτά από το «Μένουμε Σπίτι»

Ταυτόχρονα, ο κ. Πέτσας συνέχισε την κοροϊδία και τον εμπαιγμό της κοινωνίας, όσον αφορά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων με τα ΜΜΕ και τα ποσά που δόθηκαν για την καμπάνια με αφορμή τον κορωνοϊό. «Η διαφημιστική εκστρατεία για τον κορωνοϊό έσωσε ζωές κυριολεκτικά. Είμαστε στη φάση ολοκλήρωσης του ελέγχου και έχει ξεκινήσει και η διαδικασία της αποπληρωμής από το Υπουργείο Οικονομικών», απάντησε σε σχετικό ερώτημα και συνέχισε: «Είναι θέμα ημερών -δηλαδή, απομένουν κάποια 24ωρα- η δημοσιοποίηση της λίστας με το Μέσο και το ποσό που έλαβε. Επομένως, δεν μπορώ να είμαι απολύτως σαφής, αλλά είναι θέμα ημερών», τόνισε, συνεχίζοντας τις απίθανες δικαιολογίες και αιτιάσεις για την μέχρι στιγμής στάση του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This