Χαμός στην ΕΡΤ: Όταν «έσβησαν» τα φώτα, ο Καραγκούνης εκτόξευσε απειλές προς την Αυγέρη!

Must Read

«Θα δεις τι θα πάθεις γι’ αυτά που λες», είπε μπροστά σε δημοσιογράφους και τεχνικούς ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, απειλώντας τη συνάδελφό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

Μόλις ολοκληρώθηκε η παρουσία τους σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με σχετική καταγγελία της βουλευτού, ο Κώστας Καραγκούνης, στρεφόμενος εναντίον της, είπε την απειλητική αυτή φράση, σοκάροντας την ίδια αλλά και όσους τον άκουσαν!

Το θέμα της συζήτησης στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ ήταν η ολοκλήρωση των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής, στην οποία ήταν μέλη και οι δύο. «Θα δεις τι θα πάθεις γι’ αυτά που λες. Διά ζώσης, εκτός αέρα. Για να μη γράφουν οι κασέτες…», έγραψε σχετικά η βουλευτής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δηλώνοντας ότι η φράση διατυπώθηκε μόλις έκλεισε η συνέντευξή τους, off camera, αλλά παρουσία των συντελεστών της εκπομπής.

Η σφοδρή αντιπαράθεση, πάντως, ξεκίνησε στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής, όταν η Δώρα Αυγέρη μετ’ επιτάσεως ζητούσε από τον Κώστα Καραγκούνη να δώσει πληροφορίες για δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, που φέρουν τρεις βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, που μάλιστα μετείχαν στη σύνθεση της Προανακριτικής Επιτροπής, να έχουν ιδιαίτερα σοβαρές εμπλοκές και ποινικές εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη.

Ερώτηση στη Βουλή

Ως γνωστόν, αρκετά 24ωρα πριν από τον τσακωμό των δύο βουλευτών και με πρωτοβουλία της Δώρας Αυγέρη κατατέθηκε στη Βουλή ερώτηση 22 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ενδεχόμενη ποινική εμπλοκή τριών βουλευτών της ΝΔ και μελών της Προανακριτικής σε σοβαρές υποθέσεις. Όλο αυτό ανέβασε πολύ τους τόνους και ο εκνευρισμός οδήγησε στα άκρα. Η στάση του βουλευτή της ΝΔ θορύβησε ιδιαίτερα τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν περίμενε ποτέ κάτι τέτοιο από συνάδελφό της στη Βουλή, με αφορμή μια πολιτική συζήτηση.

Πάντως, τέτοιο συμβάν είχαν καιρό να δουν σε τηλεοπτικά πλατό, με αποτέλεσμα να γίνει το «πολιτικό gossip» της ημέρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This