ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Που τα… ήπιε ο Τσακαλώτος μετά τον καυγά με τον Τσίπρα

Must Read

Σε λίγο τα στελέχη της ΝΔ και του  ΣΥΡΙΖΑ θα αντιπαρατίθενται και για τα στέκια που συχνάζουν. Το γνωστό στέκι του Παγκρατίου (Μιουζίκ καφέ) έχει γίνει πόλος έλξης και για τα δυο κόμματα και δεν είναι λίγες οι φορές που σε διπλανά τραπέζια κάθονταν στελέχη τους ανταλλάσσοντας “ματιές-μαχαιριές”. Πριν λίγα 24ωρα πάντως έγινε “επανακατάληψη” από τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς  πολλοί βουλευτές θέλησαν να πάρουν μια ανάσα  μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Μετά το «καυγαδάκι» που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα είπε να το ρίξει έξω για να… πάνε κάτω τα φαρμάκια!

Εμφανώς ανανεωμένος, αεικίνητος και χαμογελαστός έκανε στάσεις σε πολλά τραπέζια ανταλλάσσοντας ακόμη και πειράγματα. Μάλιστα όταν ήρθε σε τετ α τετ με δημοσιογράφο που σχολίασε  “υπουργέ σε βλέπω ξαλαφρωμένο και φυσιολογικό”, δεν κρατήθηκε και έβαλε τα γέλια.

Σε πιο διακριτικό σημείο του εστιατορίου βρισκόταν με παρέα εκτός ΣΥΡΙΖΑ και η πρώην υπουργός οικονομίας Κατερίνα Παπανάτσιου. Απτόητος από την υγρασία  και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης που χαλάρωνε με την παρέα του στον εξωτερικό χώρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This