Ο Ευρ. Στυλιανίδης «εκλεκτός» του Κ. Μητσοτάκη για Πρόεδρος της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος

Must Read

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η κυβέρνηση εισηγείται για Πρόεδρο της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος τον βουλευτή Ροδόπης και Επίκουρο Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου. Συμμετείχε στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος το 2001.

Εκπροσώπησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο στην Ευρωπαϊκή Συνέλευση για το Μέλλον της Ευρώπης το 2003, που είχε σαν στόχο τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Συντάγματος.

Σε δήλωσή του ο Βουλευτής Ροδόπης τόνισε:

“Είναι εξαιρετική τιμή για μένα η πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβω επικεφαλής της Επιτροπής Αναθεώρησης του Ελληνικού Συντάγματος. Τον ευχαριστώ θερμά διότι μου δίνει την δυνατότητα συνδυάζοντας την επιστημονική μου γνώση με την πολιτική μου εμπειρία να συμβάλω στη θεσμική αναμόρφωση της πατρίδας μου δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για το ξεκίνημα μίας νέας εποχής. “

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This