Καβγάς Μηταράκη – Πολάκη για τις κατσαρίδες

Must Read

Το δεύτερο επεισόδιο στο σήριαλ «Κατσαρίδες στη Βουλή» γράφτηκε σήμερα, με τον Παύλο Πολάκη να ρωτά τον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Νότη Μηταράκη: «Έχεις ddt στο σπίτι σου;».

Όλα ξεκίνησαν στο κυλικείο της Βουλής, όπου ο υφυπουργός έπινε τον καφέ του μαζί με άλλους βουλευτές της ΝΔ, περιμένοντας να ξεκινήσει η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής.

Χωρίς να πει «καλημέρα» ο πρώην υπουργός, Πολάκης, θέλησε να ψέξει τον υφυπουργό, που είχε πει ότι βρήκε κατσαρίδες στο γραφείο του. (Θυμίζουμε ότι το ddt ήταν παλιό ισχυρό παρασιτοκτόνο).

-Έχεις ddt στο σπίτι σου;», ρώτησε.

-Για να σε έχει ενοχλήσει τόσο πολύ σημαίνει ότι είπα κάτι πολύ σημαντικό, απάντησε ο κ. Μηταράκης

Και ο κ. Πολάκης ξαναπέταξε το γάντι, επιμένοντας: «Δεν έχεις ddt στο σπίτι σου; Τι είναι αυτά που λες;»

– «Εγώ είπα για κατσαρίδες», συνέχισε ο Μηταράκης και ο Πολάκης ανταπάντησε ξανά: «Όχι, είπες για κατσαρίδες στο γραφείο του υπουργού».

Εκεί την ώρα έγινε και η έκπληξη! Από το εντευκτήριο, περνούσε τυχαία ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος… αγκάλιασε θερμά τον Πολάκη (!), για να τον χαιρετήσει, σαν να μην είχαν τσακωθεί ποτέ, ενώ, για όσους έχουν καλή μνήμη, έχουν μείνει στην ιστορία οι μεταξύ τους καυγάδες! Οι δυο τους βρίστηκαν στη Βουλή ουκ ολίγες φορές την περσινή χρονιά, ενώ ο ένας απειλούσε τον άλλον ότι… θα τον κλείσει στη φυλακή, πότε για το ΚΕΕΛΠΝΟ και πότε για τη Novartis.

Όταν ρώτησαν τον κ. Γεωργιάδη, γιατί αυτή η τόσο θερμή χειραψία αυτός δικαιολογήθηκε: «Έπεσε πάνω μου, τι να κάνω, πολιτικός πολιτισμός…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This