O Σάσα Μπάρον Κοέν τρολάρει ανελέητα τον Ντόναλντ Τραμπ: «Ψηφίστε τον αρχηγό Τραμπ, αλλιώς θα συντριβείτε» (video)

Must Read

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν τρολάρει για μία ακόμη φορά ανελέητα τον Ντόναλντ Τραμπ με σκοπό να προωθήσει την ταινία που πρωταγωνιστεί, «Μπόρατ 2», η οποία θα προβληθεί τον προσεχή Νοέμβριο μέσω Prime Video, της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming της Amazon.

Ο 48χρονος ηθοποιός δημιούργησε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter, ο οποίος υποτίθεται ότι ανήκει στην κυβέρνηση του Καζακστάν και δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το οποίο στάζει φαρμάκι με τις ατάκες του «προτρέποντας» τους πολίτες της ΗΠΑ να τον ψηφίσουν.

Με αρκετά ειρωνικό ύφος ξεστόμισε ατάκες όπως «οι μαύροι τον αγαπούν τόσο πολύ, που γονατίζουν μπροστά του», «ο Τραμπ δεν έπαθε ποτέ εγκεφαλικό», «είναι προστάτης των γυναικών», «ήρωας πολέμου», «η ανάσα του Μπάιντεν μυρίζει τόσο, που αναγκάστηκε να φορέσει μάσκα» και «εξαιτίας του Τραμπ, 350 εκατ. Αμερικανοί είναι ακόμα ζωντανοί.», δείχνοντας στιγμιότυπα τα οποία… μόνο αυτό που αναφέρει δεν δείχνουν.

Στο τέλος του βίντεο λέει την επική ατάκα «Ψηφίστε τον αρχηγό Τραμπ, αλλιώς θα συντριβείτε»

https://twitter.com/KazakhstanGovt/status/1311096859142664193?s=20

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This