Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε ισοπαλία με τον Βόλο! Χωρίς νίκη οι «πράσινοι»

Must Read

Το… τρίτο ημίχρονο της νέας γκέλας του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά κόντρα στον Βόλο (1-1), είχε αρκετή ένταση μέσα στα αποδυτήρια.

Και μάλιστα σε δύο δόσεις. Αρχικά από τους δύο αρχηγούς της ομάδας (Δημήτρης Κουρμπέλης και Σωκράτης Διούδης) κι εν συνεχεία από τον Λάσλο Μπόλονι. Με το που τελείωσε το παιχνίδι με τη θεσσαλική ομάδα, αρκετοί παίκτες ήταν απαρηγόρητοι. Ειδικά ο Κουρμπέλης έπεσε στο χορτάρι, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει πόσο φθηνά πούλησε ο Παναθηναϊκός άλλους δύο βαθμούς, καταγράφοντας αυτή τη μαύρη επίδοση του «0 στα 5» στην εκκίνηση της φετινής Super League. Μόλις έφτασε στα αποδυτήρια, έντονα φορτισμένος και μονολογώντας καθ’ οδόν έλεγε: «Κάθε φορά τα ίδια, ρε π… μου. Δεν έχετε αίμα μέσα σας, δεν έχετε ψυχή, δεν έχετε καρδιά;», στη συνέχεια ο Κουρμπέλης ξέσπασε μέσα στα αποδυτήρια. «Τι είναι αυτά, ρε, πάλι; Κοροϊδευόμαστε τώρα; Είναι δυνατόν να φοβάστε; Να έρχεται εδώ ο Βόλος, και ο κάθε Βόλος, και στα τελευταία λεπτά να μας κλείνει στην περιοχή μας; Έχετε καταλάβει πού έχετε έρθει; Τι σημαίνει Παναθηναϊκός;» έλεγε και ξανάλεγε ο Κουρμπέλης, ξεσπώντας με κλοτσιές σε έναν πάγκο και σε ό,τι άλλο έβρισκε μπροστά του.

Ο Διούδης, όταν ολοκληρώθηκε ο πρώτος… εξάψαλμος από τον Κουρμπέλη, συμπλήρωσε στο ίδιο έντονο ύφος: «Ειλικρινά δεν σέβεστε τίποτα πια! Είπαμε να κάνουμε μία νέα προσπάθεια, να το γυρίσουμε όλο αυτό κι εσείς εξακολουθείτε να είστε αδιάφοροι. Τι είναι αυτά, ρε; Μετά φταίει ο κόσμος που έρχεται και μας γιουχάρει; Έχουμε δει τους εαυτούς μας στον καθρέφτη; Είναι ντροπή, ρε, όλο αυτό, ντροπή».

Με το που τελείωσαν οι αρχηγοί, άρχισε ο εξάψαλμος του Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός τα έχωνε σε όλους για ένα 20λεπτο. «Σε εκείνο το σημείο του γηπέδου και σε εκείνο το λεπτό, ο αντίπαλος δεν θα έπρεπε να έχει… εκατοστό για να πατήσει, κι εσείς του αφήσατε ένα ολόκληρο αεροδρόμιο. Στο τέλος θα τη βρω τη λύση. Κοιτάξτε να είστε μέρος της κι όχι μέρος του προβλήματος» είπε φανερά εκνευρισμένος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This