Στη θαλαμηγό του Ωνάση παντρεύεται η Χάιντι Κλουμ (video)

Must Read

Στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O» θα παντρευτεί η πανέμορφη Χάιντι Κλουμ τον αγαπημένο της, Τομ Κάουλιτζ, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το ζευγάρι αποφάσισε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης απάνω στo πολυτελές σκάφος, που θα πλέει με φόντο το Κάπρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του RTL, Χάιντι Κλουμ και Τομ Κάουλιτζ θα παντρευτούν στο κατάστρωμα του θρυλικού σκάφους, ενώπιον περίπου 120 ατόμων, που θα παραβρεθούν, φυσικά, και στη φαντασμαγορική δεξίωση που θα ακολουθήσει.

Η Χάιντι Κλουμ, πάντως, δεν φαίνεται καθόλου αγχωμένη, ενώ απολαμβάνει τις διακοπές της στο έπακρο. Σε φωτογραφίες, που πόσταρε στο Instagram, το μοντέλο έκανε τόπλες ηλιοθεραπεία και σε μία από τις λεζάντες έγραψε: «Κάνοντας ηλιοθεραπεία και κρατώντας σημειώσεις για πράγματα που πρέπει να κάνω για τον γάμο».

Η πολυτελής θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση, «Christina O», διαθέτει ακόμα τα προσωπικά αντικείμενα του Έλληνα κροίσου, παρότι εδώ και χρόνια έχει αγοραστεί και ανακαινιστεί από τον Τζον- Πολ Παπανικολάου.

Από το 2005 το «Christina O» διατίθεται προς ναύλωση έναντι 800.000 ευρώ την εβδομάδα και πλέον βρίσκεται υπό τη διαχείριση της εταιρείας The Christina Limited Partnership.

Ο καπετάνιος του «Χριστίνα», Γιώργος Ζαχαριάς, είχε περιγράψει στην Espresso στιγμές του Αριστοτέλη Ωνάση και είχε μιλήσει για όσους πέρασαν από το κατάστρωμα του γιοτ, ανάμεσα στους οποίους: ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, η Γκρέτα Γκάρμπο, η Τζάκι Κένεντι και η Μαρία Κάλλας. Μάλιστα, είχε χαρακτηρίσει την Τζάκι «ψυχρή», ενώ την Κάλλας «σκληρή και ντίβα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This