Η απάντηση στις παρανοϊκές απαιτήσεις του Ακάρ

Επίσκεψη του Κυριάκου Βελόπουλου στη Χίο

Must Read

Εμπράκτως απάντησε η Ελληνική Λύση στις προκλήσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος, «ο υπουργός του παράφρονα Ερντογάν, Χουλουσί Ακάρ αμφισβητεί ακόμα μία φορά την εθνική μας κυριαρχία, ‘απαιτώντας’ την παύση επισκέψεων Ελλήνων αξιωματούχων στα ελληνικά νησιά! Την ώρα που η κυβέρνηση εξακολουθεί να εμμένει στις διερευνητικές επαφές νομιμοποιώντας έτσι τις παρανοϊκές τουρκικές απαιτήσεις και ο πρωθυπουργός επιδίδεται σε ‘ταξίδια αναψυχής μετά συμποσίων’ στην Ικαρία, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και κλιμάκιο του κόμματος επισκέφτηκαν τη Χίο μετά την επίσκεψη στον Έβρο και θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στους ακρίτες, τους πραγματικούς θεματοφύλακες της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας, που το παλαιό πολιτικό σύστημα επιθυμεί να εκχωρήσει».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί του ανατολικού Αιγαίου, ο Κυριάκος Βελόπουλος συναντήθηκε με φορείς από όλους τους κλάδους (ξενοδόχοι, εστίαση, κτηνοτρόφοι, εμπορικός σύλλογος, κυνηγοί, τουρισμός, επιμελητήριο, μαστιχοπαραγωγοί), ενώ πραγματοποίησε επίσκεψη στη δομή φιλοξενίας της ΒΙΑΛ.

«Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο ως άνθρωπο είναι ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τους κατοίκους και προσπαθεί να εφαρμόσει την αγγλοσαξονική πολιτική τού “διαίρει και βασίλευε”. Οδηγεί το νησί σε μια διάσπαση, ενώ έπρεπε να είναι ενωμένοι όλοι οι κάτοικοι εναντίον οποιουδήποτε hot spot, οπουδήποτε και αν τοποθετηθεί» τόνισε σε δηλώσεις του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This