Είναι νέα, είναι ωραία και (επικοινωνιακά)… αστραπιαία!

Must Read

Μπορεί οι νέοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να έχουν καθίσει στα θρανία για να μάθουν πως λειτουργεί το Κοινοβούλιο αλλά δεν είναι μόνο αυτό που τους ενδιαφέρει!

Έχουν μάθει από τους «παλιούς» ότι ένα σημαντικό κομμάτι της… δουλειάς είναι η «επικοινωνία»!

Τι σημαίνει αυτό; Μα τι άλλο από την καλή σχέση με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και κατά συνέπεια με τις εφημερίδες τους, τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τα ραδιόφωνα!

Έτσι η «νέα», ευγενέστατη και υπέρκομψη Κατερίνα Μονογιού (φορτωμένη με δύο τσάντες) συναντήθηκε τυχαία στο διάδρομο της Βουλής με τον «άνθρωπο» του newsbreak.gr και αφού τον καλημέρισε τον ρώτησε που είναι η αίθουσα των δημοσιογράφων.

Μετά τις απαραίτητες συστάσεις η Μυκονιάτισα βουλευτίνα βρέθηκε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών λέγοντας: «Ήρθα να σας γνωρίσω και να σας γλυκάνω…»

Και έτσι η κυρία Μονογιού έφερε τα Χριστούγεννα λίγους μήνες νωρίτερα  μια και τα κουτιά περιείχαν κουραμπιέδες και παστελάκια από την Άνδρο. Το κλίμα… γλύκανε όπως καταλαβαίνετε και να πούμε ότι τα παστελάκια έγιναν ανάρπαστα…

Κάποιοι είπαν ότι οι κουραμπιέδες ήταν λίγο σκληροί αλλά ποιος νοιάζεται;

«Αποστολή εξετελέσθη» μια και η νεαρή βουλευτίνα κέρδισε τους συναδέλφους της (σε ταχύτητα) κέρδισε τις εντυπώσεις και σίγουρα οι δημοσιογράφοι της Βουλής θα την θυμούνται για… πάντα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This