Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

Φοβάται κάτι ο πρωθυπουργός;

Must Read

Διερχόμενοι στο Κολωνάκι απόρησαν πραγματικά με τα μέτρα ασφαλείας πέριξ της οικίας του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Μιλάμε για δεκάδες αστυνομικούς, ακροβολισμένους σε διάφορα σημεία, σε μεγάλη ακτίνα μάλιστα από την οικία του πρωθυπουργού που βρίσκεται πλησίον στον περιφερειακό του Λυκαβηττού.

Τα μέτρα αυτά είναι πρωτόγνωρα για την Ελλάδα. Και προκαλούν φυσικά μεγάλη απορία, διότι φαινομενικά αυτό το πλήθος αστυνομικών που απασχολούνται για την ασφάλεια ενός ατόμου, ακόμα κι αν είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, δεν μπορεί να υφίσταται σε ομαλές συνθήκες. Ειδικά σε δημοκρατικά καθεστώτα, όπου οι καταστάσεις είναι ομαλότερες σε αντίθεση με μαύρες εποχές του παρελθόντος η ανελεύθερες πολιτειακές καταστάσεις.

Ειδικά όταν υπάρχει τέτοια δημοσκοπική υπέροχη για τον πρωθυπουργό προσωπικά αλλά και για την κυβέρνηση. Εύκολα λοιπόν βγαίνει το συμπέρασμα πως οι δυνάμεις ασφαλείας βρίσκονται σε συναγερμό γιατί ίσως να περιμένουν κάτι. Ίσως να έχουν κάποια πληροφορία ανησυχητική και έχουν πολλαπλασιαστεί τα μέτρα ασφαλείας για την ασφάλεια του πρωθυπουργού.

Θα ήταν ενδιαφέρον να είχαμε κάποιες απαντήσεις για το θέμα, διότι βλέποντας τέτοιες καταστάσεις ο κόσμος δικαίως ανησυχεί. Και τέτοια δρακόντεια μέτρα ασφαλείας δεν μπορεί να παίρνονται εν αγνοία του πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This