Σοφία Παυλίδου: «Έκανα τεστ και βγήκα θετική στον κορωνοϊό» (video)

Η γνωστή ηθοποιός κόλλησε κορωνοϊό λίγο μετά την οικειοθελής αποχώρησή της από την Φάρμα.

Must Read

Η Σοφία Παυλίδου πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από τη Φάρμα, λόγω της δυσφορίας που ένιωσε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για την ασυλία.

«Αποχωρώ από το παιχνίδι σήμερα γιατί αισθάνομαι ανεύθυνη αν μείνω εδώ πέρα γιατί έχω μία οικογένεια έξω που με περιμένει και η δυσφορία αυτή που ένιωσα στον αγώνα δεν θέλω να έχω στον νου μου ότι μπορεί να σταματήσει να είναι διασκεδαστικό για μένα.

Πέρασα δύσκολα μέχρι να ξαναβρώ τον εαυτό μου μετά τη δυσφορία στον αγώνα και δεν θέλω να σκέφτομαι κάθε φορά τι μπορεί να συμβεί», είχε πει η γνωστή ηθοποιός όταν ανακοίνωσε την απόφασή της.

Μετά την οικειοθελής αποχώρηση της από το παιχνίδι, η ηθοποιός αποφάσισε να μείνει στο σπίτι της μέχρι να προβληθεί το εν λόγω επεισόδιο.

Ωστόσο, η κατοίκων απομόνωση εκείνων των ημερών δεν την προφύλαξε και χρειάστηκε να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Παυλίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της από τη φάρμα, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

«Γεια σας καλό μήνα… Χαθήκαμε για λίγο γιατί έκανα ένα υπέροχο ταξίδι στην Φάρμα, σε αυτή την πολύ όμορφη τοποθεσία, σε ένα πάρα πολύ ωραίο αγροτικό σπίτι. Για εμένα ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα σας. Να σας πω ότι στην υγεία μου δεν έχω κανένα πρόβλημα, πριν μπω έκανα ένα πολύ μεγάλο check up και ήξερα ότι έχω κάποιος πρόβλημα και μετά από κάποιες αρρυθμίες χρειάστηκε να βάλω holter. Την ημέρα που το φόρεσα δεν έκανα κάποιες ιδιαίτερες εργασίες ούτε ανέβηκα κάποιος βουνό έκανε όλες τις δουλειές που κάνω στην καθημερινότητά μου.

Όταν όμως μετά τον αγώνα ασυλίας εκεί έπαθα έναν πανικό και νομίζω ότι χρειάζεται να γνωρίζουμε τα όρια μας και ότι παύει να είναι διασκεδαστικό καλό είναι να σταματήσουμε να το κάνουμε, έτσι επέστρεψα στο σπίτι μου. Κάθισα κλεισμένη μέσα για να μην καταλάβετε ότι έφυγα πριν παιχτεί το επεισόδιο, όπως ήμουν και σε καραντίνα πριν μπω στην Φάρμα.

Όμως με επισκέφθηκε ένας φίλος μου ο οποίος ευτυχώς κάνει μοριακό τεστ και μετά από 2 ημέρες με ενημέρωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ήταν η μέρα που και εγώ είχα αρχίσει να έχω κάποιους πονοκεφάλους και μου φαινόταν περίεργο. Μέχρι να βραδιάσει άρχισαν και κάποιοι πόνοι στα κόκαλα, ανέβηκε και ένας μικρός πυρετός. Την άλλη ημέρα έκανα το τεστ και βγήκα θετική στον covid, έτσι έμεινα άλλες δυο εβδομάδες μέσα στο σπίτι. Θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δεν είναι ταμπού», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CNPZ_GXhTYZ/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This