Δικηγόρος 68χρονης που πέθανε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου: «Δεν υπάρχει σημείωμα με αιτία θανάτου» (video)

«Η οικογένεια δεν επιρρίπτει ευθύνες ούτε στο νοσοκομείο, ούτε στο εμβόλιο. Την ενδιαφέρει μόνο η αλήθεια»

Must Read

Ο Αντώνης Ξυλουργίδης, δικηγόρος της 68χρονης από την Πέλλα που πέθανε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer, μίλησε στο OPEN λέγοντας ότι είναι ακόμα άγνωστη η αιτία του θανάτου της, ενώ, όπως πρόσθεσε νεκροψία- νεκροτομή θα γίνει την Τρίτη και αναμένονται τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η γυναίκα δεν είχε υποκείμενο νόσημα και ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση. Ο κ. Ξυλουργίδης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινων πράξεων με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο δικηγόρος της αδικοχαμένης γυναίκας περιέγραψε τα όσα συνέβησαν μετά τον εμβολιασμό της: «Στις 4 Μαΐου εμβολιάστηκε, στις 5 έφυγε από τη ζωή. Το ίδιο βράδυ παρουσιάστηκαν συμπτώματα σκοτοδίνης, εμετού και σφιξίματος στο στέρνο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για 3-4 ώρες, όπου της έγιναν όλες οι εξετάσεις. Στη συνέχεια υποχώρησαν τα συμπτώματα και της έδωσαν εξιτήριο. Το ίδιο βράδυ τα συμπτώματα επανήλθαν, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αδύναμο σφυγμό και κατέληξε».

Για να συνεχίσει αναφερόμενος στην αναζήτηση της αιτίας θανάτου: «Το οξύμωρο είναι ότι έχει ζητηθεί και από το νοσοκομείο νεκροψία-νεκροτομή διότι και οι ίδιοι έχουν ερωτηματικά από το ποια αιτία έφυγε η γυναίκα. Πρέπει να βρούμε τις αιτίες θανάτου. Προφορικά καθησυχάστηκε η οικογένεια ότι είναι προσωρινές οι παρενέργειες και δεν θα επανέλθουν. Οι άνθρωποι της οικογένειας δεν επιρρίπτουν ευθύνες ούτε στο νοσοκομείο, ούτε στο εμβόλιο. Τους ενδιαφέρει μόνο η αλήθεια. Αιτία θανάτου ακόμα δεν γνωρίζουμε, δεν υπέστη ανακοπή. Δεν υπάρχει σημείωμα με αιτία θανάτου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This