Συνεχίζεται το πινγκ πονγκ Πολάκη, Κικίλια – Νέο… χτύπημα από τον Κρητικό

Must Read

Δεν έχει τέλος η κόντρα Πολάκη-Κικίλια, με αφορμή την απόφαση του υπουργού Υγείας για την κάλυψη των εξόδων από το Κράτος του τραυματία εθελοντή πυροσβέστη, που έπαθε εγκαύματα στην πυρκαγιά της Εύβοιας.

Απάντηση στην… απάντηση του Βασίλη Κικίλια έδωσε πριν από λίγο ο Παύλος Πολάκης με νεότερη αναρτησή του στο FacebookQ.

«Βασίλη Κικίλια, υπουργέ υγείας:

1) κατάλαβες τη πατάτα με τη νοσηλεία και πας να το μπαλώσεις. Δεκτόν αυτό και δεν το συνεχίζω …

2) Μικροπολιτική και ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΑ με το Μάτι κάνατε ΕΣΕΙΣ ,κατι που εμείς δεν κάνουμε σήμερα με την τρομερή καταστροφή στην Εύβοια …

3) ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΑΥΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ, είτε από κρεβάτι ΜΕΘ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ, είτε από νοσηλεία και χειρουργική αποκατάσταση των εγκαυμάτων τις αμέσως επόμενες μέρες, ούτε από τη χορήγηση των απαραίτητων ειδικών επιθεμάτων που συνταγογραφούνται και καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ το επόμενο διάστημα!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΣΑΣ !!!!

(Αν θεωρείς μη κάλυψη κάτι λοσιόν και κρέμες που ΠΟΤΕ δεν δίνονταν γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, τότε τι να πω… Όμως και αυτά αν υπήρχε συνταγογράφηση από γιατρό και αίτημα στο Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο και ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΝΑΜΕ!!!)

ΥΓ… και μια συμβουλή… Η δημόσια υγεία και η δωρεάν κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας είναι πολύ σοβαρό πράγμα και θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ (που εμείς την είχαμε και την ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ) και όχι θέμα «ψευτοεπικοινωνίας» από τα ΚΕΕΛΠΝΟΤΑΪΣΜΕΝΑ ΜΜΕ, που πάλι σας πλεύρισαν για να πάρουν το κατιτίς τους… Γι’ αυτό μακριά από δηθενιές… Η πραγματικότητα είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ και εκεί ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This