Ο Παύλος Χάππιλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο Master Chef.
Το πάθος του Κύπριου chef είναι η ζαχαροπλαστική και το μεγάλο του όνειρό είναι να ανοίξει το δικό του μικρό εστιατόριο και να φτιάχνει ο ίδιος τα γλυκά.
Αυτό όμως που ίσως δεν γνώριζαν πολλοί είναι ότι ο Παύλος Χάππιλος εργαζόταν για χρόνια ως χημικός στην Αγγλία.
Έτσι λοιπόν ο ίδιος αποφάσισε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, να κάνει μία διαφορετική ανάρτηση από αυτές που μας έχει συνηθίσει και να στείλει το δικό του μήνυμα για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, εξηγώντας στους διαδικτυακούς του φίλους το πως λειτουργούν αλλά και τι είναι στην πραγματικότητα το mRNA.
«Είναι λογικό σε κάτι καινούριο να ακούς διαφορετικές απόψεις και είναι όλες σωστές. Δεν λέω ότι είναι λάθος αλλά για να υπάρχει μια πληθυσμιακή ανοσία πρέπει ένα συγκεκριμένο ποσοστό να κάνει το εμβόλιο. Καταλαβαίνω το να μην κάνουν το εμβόλιο άνθρωποι που φοβόνται αλλά δεν καταλαβαίνω το να μην το κάνει κανείς», είπε μεταξύ άλλων.