Τη Δευτέρα τα «αποκαλυπτήρια» του νέου υπουργού Πολιτικής Προστασίας

Τι δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου

Must Read

Μεγάλο θέμα έχει γίνει το τελευταίο διάστημα το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Νίκο Χαρδαλιά, μετά το φιάσκο Αποστολάκη. Η κυβέρνηση φάνηκε ότι χρειάστηκε αρκετές ημέρες για να βρει νέο υπουργό Πολιτικής Προστασίας, αλλά με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο πόστο είναι ακέφαλο, οι αποφάσεις επιταχύνθηκαν. 

Τι αποκάλυψε ο Γιάννης Οικονόμου

Τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί η καινούργια πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. «Θα είναι μια πολιτική ηγεσία που θα ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις του πεδίου» δεσμεύτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Πρόσθεσε ότι «Να είστε σίγουροι ότι θα είναι μια η επιλογή η οποία θα έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις».

Ερωτηθείς αν θα είναι πολιτικό πρόσωπο ή όχι ή αν θα είναι μόνο υπουργός ή υπουργός και υφυπουργός, ο κ. Οικονόμου απάντησε «θα τα πούμε τη Δευτέρα» κάνοντας πάντα λόγο για «πολιτική ηγεσία».

«Το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας δεν δημιουργείται κατόπιν απαιτήσεως του κ. Αποστολάκη, ήταν ειλημμένη απόφαση», διευκρίνισε ο Γιάννης Οικονόμου, εστιάζοντας στο έργο που έκανε η κυβέρνηση στο πεδίο της πολιτικής προστασίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This