Εισαγγελέας και αναστολή εργασίας για τον γιατρό στο Μεσολόγγι που πέρασε θετικό δείγμα ασθενούς ως δικό του

Κατέρρευσε ο γιατρός μόλις πήρε το έγγραφο της αναστολής και την κλήση σε απολογία

Must Read

Ο γιατρός από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου που παρουσίασε ως δικό του θετικό δείγμα ασθενούς από τα εξωτερικά ιατρεία προκειμένου να βγάλει πιστοποιητικό νόσησης, τέθηκε σε αναστολή εργασίας, ενώ θα παραπεμφθεί και στον Εισαγγελέα.

Όπως ανέφερε μάλιστα το pelop.gr μόλις ο συγκεκριμένος γιατρός παρέλαβε το έντυπο της αναστολής εργασίας και την κλήση του σε απολογία, κατέρρευσε.

Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης, αποκάλυψε ότι γίνεται έλεγχος και για άλλα παρόμοια περιστατικά και τόνισε για το θέμα του γιατρού: «Πράγματι είχαμε στοιχεία για τον συγκεκριμένο γιατρό ότι είχε προχωρήσει στη συγκεκριμένη παράνομη ενέργεια. Μάλιστα επειδή τα στοιχεία ήταν αδιάσειστα δεν διέταξα ΕΔΕ αλλά κατευθείαν προχώρησαν στην άσκηση πειθαρχικού ελέγχου και στην αναστολή εργασίας. Παράλληλα θα παραπεμφθεί και στον εισαγγελέα».

Για να προσθέσει: «Ο γιατρός αυτός έδωσε το δείγμα για έλεγχο χωρίς την αυτοπρόσωπη παρουσία του για λήψη. Το δείγμα αφού ήταν από ασθενή επιβεβαιωμένο, μοιραία βγήκε θετικό. Ωστόσο ο ίδιος πήγε στη συνέχεια και εμβολιάστηκε. Όλα αυτά δημιουργούν ενδείξεις και αποχρώσεις μιας παράνομης ενέργειας και σε συνεννόηση με τον ίδιο τον Υπουργό προχωρήσαμε στα όσα προβλέπει ο νόμος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This