Ελένη Δήμου – Θετική στον κορωνοϊό: «Φεύγω για νοσοκομείο, είμαι χάλια» (video)

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Must Read

Θετικoί στον κορωνοϊό βρέθηκαν ορισμένοι από τους συμμετέχοντες του φαντασμαγορικού σόου «J2US».

Aνάμεσά τους και ο Μαρίνος Κόνσολος, ο οποίος το γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Από χθες έχω λάβει άπειρα μηνύματα από όλους εσάς! Θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας. Είμαι θετικός όντως στον κορωνοϊό και κάνω κανονικά την καραντίνα μου στο σπίτι μόνος μου χωρίς να βάλω σε κίνδυνο φίλους και συνεργάτες. Γι’ αυτό και η απουσία μου χθες από το Live! Τα συμπτώματά μου είναι ήπια και ελεγχόμενα.

Είμαι full εμβολιασμένος και αυτό φυσικά παίζει καθοριστικό ρόλο ότι περνάω τον ιό σαν μια απλή γρίπη, βάσει των γνωματεύσεων των γιατρών μου. Σας ευχαριστώ και πάλι για το τόσο ενδιαφέρον. Και να θυμάστε, ο ιός είναι εδώ και δεν παίζει καθόλου. Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας. Θεού θέλοντος τα λέμε το επόμενο Σάββατο live στις 20.00 στον Alpha», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος κοκλώνης μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», αναφέρθηκε στα κρούσματα κορωνοϊού αλλά και για το άγχος που έχει όσον αφορά την ετοιμόγεννη Κατερίνα Στικούδη.

«Την έχω μεγάλο άγχος γιατί δεν θέλω να κολλήσει τίποτα, θέλω ο μικρούλης να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής. Δεν ξέρω πότε θα γεννήσει με το καλό. Φοράει μάσκα. Εγώ φοβάμαι μη γίνει κάτι στον αέρα, μη σπάσουν τα νερά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμη μία παίκτρια όμως φαίνεται ότι νόσησε από τον ιό. Ο λόγος για την Ελένη Δήμου, η οποία μέσω ενός Instastory αποκάλυψε ότι θα πήγαινε στο νοσοκομείο.

«Τελικά αυτό που ήθελα να αποφύγω, δεν μπορώ να το αποφύγω. Σε λίγο φεύγω για νοσοκομείο, είμαι χάλια», δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

https://vimeo.com/622259391

«Είναι εμβολιασμένη, έχει κάνει Astra Zeneca, μέχρι χθες ήταν μια χαρά. Σήμερα το πρωί μου έστειλε ένα μήνυμα ότι έχει μια δύσπνοια και ήθελε να πάει στο νοσοκομείο. Μίλησε με τον γιατρό της παραγωγής που είναι λοιμωξιολόγος και της κανονίζει να πάει στο νοσοκομείο για να είμαστε σίγουροι. Είναι και οι ηλικίες οπότε καλύτερα να είμαστε σίγουροι», είπε στην συνέχεια ο παρουσιαστής ενώ αποκάλυψε πως θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ενώ η Ιωάννα Τούνη είναι αρνητική. Ωστόσο για προληπτικούς λόγους, η γνωστή influencer δεν παρευρέθηκε στο show.

«Φοβάμαι ότι κάθε εβδομάδα όχι μόνο το J2US, όλες οι παραγωγές, θα έχει αυτό το πρόβλημα. Δεν είναι μόνο το J2US. Όταν είναι όλα ανοιχτά και υπάρχει ο ιός και υπάρχει κόσμος που δεν έχει εμβολιαστεί δεν μπορείς να προφυλαχτείς» κατέληξε.

https://vimeo.com/622224585

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This