Μπόρις Τζόνσον για Βασίλισσα Ελισάβετ: «Είναι σε πολύ καλή “φόρμα”»

Must Read

Ιδιαίτερα επιβαρυμένη φαίνεται πως είναι η κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ το τελευταίο διάστημα, με τους γιατρούς να την συμβολεύουν να ξεκουραστεί και να αποφύγει τις επίσημες επισκέψεις για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, την ώρα που σχετικά δημοσιεύματα να περιγράφουν ότι στους βασιλικούς κύκλους επικρατεί πανικός.

Από την πλευρά του, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον που επικοινωνεί με την βασίλισσα κάθε Τετάρτη για την εβδομαδιαία ενημέρωσή της, είπε πως η 95χρονη μονάρχης βρίσκεται σε «πολύ καλή φόρμα».

«Απλώς πρέπει να ακολουθήσει τη συμβουλή των γιατρών της και να ξεκουραστεί και θεωρώ ότι αυτό είναι το σημαντικό. Νομίζω ότι όλη η χώρα της εύχεται να είναι καλά» είπε ο πρωθυπουργός.

Σε κάθε περίπτωση, τα τελευταία 24ωρα, υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της, λόγω της πρόσφατης νοσηλείας της, η οποία συνοδεύτηκε από ακύρωση πολλών προγραμματισμένων ταξιδιών της.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ αυτή τη στιγμή εργάζεται από το κάστρο του Ουίνδσορ, ύστερα από την σύσταση των ιατρών της. Η ίδια πάντως ήταν απρόθυμη να ακυρώσει το προγραμματισμένο ταξίδι της στη Βόρεια Ιρλανδία, παρά το γεγονός ότι, την ίδια εβδομάδα, αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συμμετοχή της στη Σύνοδο Κορυφής για το κλίμα στη Γλασκόβη, αφότου νοσηλεύτηκε για μία ημέρα οπότε και υποβλήθηκε σε προληπτικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This