Κεράκι στον ΣΥΡΙΖΑ ανάβει ο Κυριάκος!

Ένα ανέλπιστο θαύμα βίωσε ο πρωθυπουργός!

Must Read

Μόνο ως «θαύμα» μπορεί να εξηγηθεί αυτό που βίωσε ο πρωθυπουργός τις τελευταίες ώρες. Ποιος θα περίμενε ότι ο ηγέτης της μοναδικής κυβέρνησης που τόλμησε να κλείσει ελληνικές εκκλησίες μετά την οθωμανική σκλαβιά, εντός Ελλάδος φυσικά, θα έβγαινε σήμερα ως «υπερασπιστής της Ορθοδοξίας»!

Ε, λοιπόν, το είδαμε και αυτό. Ο άνθρωπος που απαγόρευσε τους πλέον εμβληματικού εορτασμούς της ορθόδοξης πίστης, που κατάργησε τον εορτασμό της Ανάστασης, ακόμα και τον υπαίθριο εορτασμό των Θεοφανείων, να προβάλλεται ως «θεματοφύλακας της πίστης», καταγγέλλοντας μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν έχει νιώσει την ανάγκη να ανάψει ένα κερί στη ζωή του!

Λογικό είναι λοιπόν σήμερα ο πρωθυπουργός που αντικατέστησε τις ορθόδοξες εικόνες με  πέτρινα είδωλα βατράχων στο γραφείο του, να ανάψει ένα κεράκι στον ΣυΡιζΑ. Η επικοινωνιακή αυτοκτονία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα καταγραφεί ως ένα πολιτικό θαύμα.

Η πλήρης δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την οποία ζητά επιβολή υποχρεωτικών τεστ στους πιστούς για την είσοδο στην εκκλησία

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Πλεύρη – Γεωργιάδη, είναι πλέον φανερό ότι ούτε μπορεί αλλά ούτε και θέλει να διαχειριστεί την πανδημία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Γιατί μοναδικό της κριτήριο είναι το πολιτικό κόστος και όχι η ανθρώπινη ζωή.

Για αυτό και δεν σκέφτηκαν ποτέ να λάβουν αυστηρά μέτρα σε επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους, όπου δεν επιθυμούν να έρθουν σε ρήξη με την εκλογική τους πελατεία.

Για αυτό και σήμερα εξαγγέλλουν μέτρα με επιλεκτική ατολμία.

Αφήνοντας απ’ έξω την εκκλησία και απροστάτευτους τους πιστούς.

Έτσι όμως δεν αντιμετωπίζεται η πανδημία.

Η χώρα οδηγείται σε νέα εκατόμβη νεκρών. Και η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον κ. Μητσοτάκη.

Αν δεν μπορεί να αναλάβει το πολιτικό κόστος για δύσκολες αποφάσεις, επαναφέρω την πρότασή μου: να ορίσουμε μια ολιγομελή επιτροπή από υψηλού κύρους επιστήμονες να μας υποδείξουν τα ενδεδειγμένα μέτρα και να τα αποδεχθούμε όλοι.

Σε κάθε περίπτωση καλώ τον κ. Μητσοτάκη να αποφασίσει άμεσα αν θα επιμείνει στο λαϊκισμό ή θα προσχωρήσει στον ορθό λόγο.

Για αυτό και σήμερα καταθέτουμε τροπολογία για την επέκταση του μέτρου που αφορά την επίδειξη τεστ για την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών και στους χώρους θρησκευτικής λατρείας.

Την ώρα που όλοι μετράμε κρούσματα και νεκρούς, είναι αδιανόητο αυτός να μετράει ψήφους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This