Η Βασίλισσα Ελισάβετ ακυρώνει και πάλι δημόσια εμφάνισή της – Τι ανακοίνωσε το παλάτι

Must Read

Ακόμη μία φορά μέσα σε λίγο καιρό αναγκάζεται η Βασίλισσα Ελισάβετ να ακυρώσει μια δημόσια εμφάνισή της, με την κατάσταση της υγείας της να προκαλεί ανησυχία, την ώρα που οι φήμες θέλουν τα πράγματα να είναι και χειρότερα από όσο παρουσιάζονται.

Η 95χρονη μονάρχης, η οποία έχει υποχρεωθεί τον τελευταίο καιρό να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις της έπειτα από σύσταση των γιατρών, είχε ανακοινώσει πως θα συμμετάσχει στην τελετή της Ημέρας Μνήμης, σήμερα Κυριακή στο Λονδίνο. Ακόμη, είχε ανακοινωθεί πως δεν επρόκειτο να παραστεί σε κάποια άλλη εκδήλωση, ωστόσο ακυρώθηκε και αυτή, καθώς σύμφωνα με βρετανικά Μέσα ενημέρωσης, ταλαιπωρείται από πόνους στη μέση.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι «απογοητευμένη» που δεν θα παραστεί στην εκδήλωση, κάτι που θα σηματοδοτούσε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση αφότου έγινε γνωστό πριν μερικές εβδομάδες πως χρειάστηκε να περάσει μια νύχτα σε νοσοκομείο. Από τότε, ακύρωσε δύο ταξίδια, ένα στη Βόρεια Ιρλανδία και ένα στην COP26, τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα στη Γλασκόβη, μετά από σχετική εντολή των ιατρών της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This