Επέτειος Πολυτεχνείου: Δρακόντεια από σήμερα τα μέτρα ασφαλείας

Επί ποδός 6.000 αστυνομικοί

Must Read

Αυστηρά θα είναι τα μέτρα της Αστυνομίας εν όψει της 48η επετείου του Πολυτεχνείου, την ερχόμενη Τετάρτη 17/11. Η εφαρμογή τους μάλιστα, αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα, καθώς φέτος είναι η πρώτη χρονιά μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού που δεν ισχύουν περιορισμοί για τη συγκέντρωση.

Επί ποδός 6.000 αστυνομικοί

Στο μικροσκόπιο χώροι που αποθηκεύονται μολότοφ, έλεγχοι σε ταράτσες με drone. Περίπου 6.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός καθώς έχουν ξεκινήσει τα καλέσματα στις ιστοσελίδες του αντιεξουσιαστικού χώρου. Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκονται επίσης τα πανεπιστημιακά ιδρύματα καθώς κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό να αποφευχθούν καταλήψεις.

Έχουν αυξηθεί επίσης οι περιπολίες γύρω από αστυνομικούς στόχους, καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει καταδρομικές επιθέσεις μέχρι να φτάσει η Τετάρτη, ημέρα του εορτασμού και της πορείας μνήμης. Σε συναγερμό βρίσκεται η Αστυνομία για πληροφορίες που αφορούν σημεία που αποθηκεύονται μολότοφ.

Από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε συνεχίζονται οι έλεγχοι σε ταράτσες με drone, κυρίως στην περιοχή των Εξαρχείων. 

Από χθες το βράδυ έχουν παραδοθεί και φυλάσσονται από την Ελληνική αστυνομία κτίρια των πανεπιστημίων. Άλλωστε και σε σύσκεψη που είχε προηγηθεί των επιτελών της ελληνικής αστυνομίας είχε δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι έπρεπε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κατάληψης ακόμα και αιθουσών κτηρίων Πανεπιστημίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This