Σοκαρισμένος ο Τζόκοβιτς μετά την εξαφάνιση της Κινέζας πρωταθλήτριας που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση!

Κατονόμασε ως δράστη, υψηλόβαθμο του κινεζικού κομμουνιστικού κόμματος!

Must Read

Ο βασιλιάς του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς ελπίζει να βρεθεί η Κινέζα πρωταθλήτρια του τένις που «εξαφανίστηκε» μετά από ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου κατήγγειλε πρώην αντιπρόεδρο της Κίνας για σεξουαλική επίθεση, ενώ οι θαυμαστές της είναι δύσπιστοι, εκφράζοντας αμφιβολίες για την ασφάλεια της .

Για την ακρίβεια, σε ολόκληρο τον κόσμο πλέον εκφράζονται ανησυχίες για την εξαφάνιση της πρώην πρωταθλήτριας Πενγκ Σουάι, η οποία φέρεται να «εξαφανίστηκε» την ίδια στιγμή που αφαιρέθηκε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που περιείχε ισχυρισμούς της για τον πρώην αρχηγό του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας Ζανγκ Γκάολι (φωτό δεξιά).

Η 35χρονη ισχυρίστηκε ότι ο Zhang την είχε υποβάλει σε μια μακράς διάρκειας χειραγώγηση και κακοποίηση μαζί μάλιστα με τη σύζυγό του, συμπεριλαμβανομένης της προσπάθειας να την αναγκάσει να κάνει σεξ μαζί, λέγοντας της ότι ήλπιζε ότι θα ήταν μαζί της σε μια άλλη ζωή.

Λίγοι επαγγελματίες παίκτες μίλησαν, αν και μια αυξανόμενη καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε από την Παγκόσμια ομοσπονδία τένις (WTA), η οποία θεωρεί την Κίνα σημαντικό οικοδεσπότη για εκδηλώσεις και πηγή εισοδήματος, να λάβει μέτρα για να εξακριβώσει το πού βρίσκεται η Κινέζα πρωταθλήτρια Peng.

Απαντώντας σε μια δήλωση, η WTA ζήτησε μια «πλήρη, δίκαιη και διαφανή έρευνα για τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση», προσθέτοντας ότι αισθάνεται «βαθιά ανησυχία» για την εξέλιξη των γεγονότων.

«Η Πενγκ Σουάι και όλες οι γυναίκες αξίζουν να ακουστούν, όχι να λογοκριθούν», ανέφερε η WTA. «Η κατηγορία της για τη συμπεριφορά ενός πρώην Κινέζου ηγέτη που εμπλέκεται σε σεξουαλική επίθεση πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη μέγιστη σοβαρότητα».

Ο επικεφαλής της WTA, Στιβ Σάιμον είπε ότι η οργάνωση είναι πρόθυμη να αντιμετωπίσει μια αντίδραση από την Κίνα προκειμένου να κάνει “αυτό που είναι σωστό”. Οψόμεθα, διότι όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, «είναι πολλά τα λεφτά Άρη»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This