Κρυφό χαρτί του ΣυΡιζΑ ο Κουρτάκης!

Ανέλπιστος σύμμαχος στον αγώνα για την πτώση Μητσοτάκη…

Must Read

Ο Κουρτάκης των Παραπολιτικών, εξελίσσεται σε μυστικό όπλο για τον ΣυΡιζΑ. Για την ακρίβεια, τα χτυπήματα του Κουρτάκη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, μοιάζουν με αγιοβασιλιάτικο δώρο για τον Αλέξη Τσίπρα στην προσπάθειά του να ανακάμψει και να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Το πρώτο ισχυρό χτύπημα είχε έρθει με την αποδόμηση της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», του Θανάση Μαυρίδη. Μιλάμε για το θρυλικό έντυπο που πλέον δεν εκδίδεται, αλλά έγραψε ιστορία παρομοιάζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον βιβλικό Μωυσή. Ο Κουρτάκης λοιπόν είχε αποκαλύψει ότι η έκδοση της συγκεκριμένης εφημερίδας είχε σχεδιαστεί στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν αυτός ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την συμμετοχή μάλιστα ισχυρού επιχειρηματικού σχήματος!

Έγραφε συγκεκριμένα: «Μια φορά κι έναν καιρό, το γραφείο ενός αρχηγού κόμματος (Μητσοτάκης), ένας δημοσιογράφος και μια διαφημιστική εταιρεία, η V+O, είχαν αποφασίσει να γίνουν και εκδότες. Κάπως έτσι είχε προκύψει η επιτυχημένη (ανέστειλε προσφάτως την κυκλοφορία της) εφημερίδα “Φιλελεύθερος”. Στόχος να δημιουργηθεί ένα Μέσα που αποτελεί το “ευαγγέλιο” του προέδρου Κυριάκου. Παρά το γεγονός ότι ξοδεύτηκαν κάτι εκατομμύρια (προφανώς σε ευρώ) το εγχείρημα δεν κατάφερε να συναντήσει την απήχηση του ανταγωνιστικού κοινού».

Δηλαδή, ο Κουρτάκης αποδόμησε πλήρως και αποτελεσματικά ένα από τα ισχυρότερα επικοινωνιακά όπλα του Κυριάκου Μητσοτάκη, γεγονός που δεν είχε καταφέρει τόσο καιρό ο ΣυΡιζΑ παρά τις προσπάθειες του.

Δεύτερο χτύπημα, ήταν η ιστορία με την δήθεν πολυτελή βίλα του Τσίπρα στο Σούνιο. Τα Πάραπολιτικά έριξαν τους πάντες στον κουβά και τώρα ο Τσίπρας, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα δικαιωθεί πανηγυρικά στις αγωγές που έχει καταθέσει, θα καταγράψει έναν πολιτικό θρίαμβο, αφού όλη η Νέα Δημοκρατία πήρε στα σοβαρά τις αποκαλύψεις περί «πολυτελούς βίλας και… εκατομμυρίου» και τις έκανε σημαία. Μιλάμε για την απόλυτη αβάντα που θα μπορούσε κάλλιστα να έχει Οργανωθεί ως προβοκάτσια από τον ίδιο τον ΣυΡιζΑ, εάν φυσικά διέθετε τέτοια πολιτική ευφυία.

Το τρίτο χτύπημα όμως, ενδέχεται να είναι και η χαριστική βολή. Ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν στο καναβάτσο μετά την δημοσκόπηση της εφημερίδας «το Βήμα», που τον έδειχνε να έχει πέσει κάτω από τις 30 μονάδες, προκαλώντας πανικό στο Μαξίμου, ήλθε η δημοσκόπηση της Marc και του Θωμά Γεράκη στον ΑΝΤ1 για να σβήσει την πυρκαγιά… Εκεί λοιπόν που ο πανικός φάνηκε να καταλαγιάζει, ιστοσελίδα συμφερόντων Κουρτάκη, βγαίνει και τινάζει στον αέρα την δημοσκόπηση και τον ίδιο τον Θωμά Γεράκη, αποκαλώντας τον «μετακλητό του Μαξίμου», ο οποίος μάλιστα «αναλαμβάνει μετρήσεις επ’ αμοιβή για λογαριασμό της κυβέρνησης»!

Με αυτόν τον τρόπο, ο Κουρτάκης μετά τον Μωυσή, αποδομεί και τον «Νώε» Θωμά Γεράκη, που προσέφερε «κιβωτό σωτηρίας» για τον κατακλυσμό που προκάλεσε η δημοσκόπηση – βόμβα του Βήματος!

Κάποια στιγμή οι Συριζαίοι θα αντιληφθούν τι «όπλο» έχουν στα χέρια τους και δεν το έχουν εκτιμήσει. Το λιγότερο που πρέπει να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, είναι να ανακαλέσει άμεσα την αγωγή που έχει καταθέσει κατά του Κουρτάκη και να υποχρεώσει τον Πολάκη να χαρακτηρίσει δημοσίως τον εκδότη των Παραπολιτικών ως «άρχοντα οφφικιάλιο» της Αριστεράς και της προόδου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This