Γιώργος Λιανός – Έξω φρενών με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει κορωνοϊό: «Eίναι προσωπικό μου δεδομένο»

«Χωρίς αυτή τη στιγμή να λέω ότι δεν έχω αλλά και χωρίς να λέω ότι έχω»

Must Read

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η η μπάντα της εκπομπής «The 2Night Show», «Prestige The Band» βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως το περνάει ελαφριά αφού εμφανίζεται στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού Sfera, μέσα από το σπίτι του .

Την ίδια στιγμή δημοσιεύματα θέλουν και τον συνεργάτη του παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό να νοσεί από κορωνοϊό. Ο γνωστός τραγουδιστής όντας έξαλλος με τις φήμες που κυκλοφορούν, προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα, μέσα από το οποίο δεν ξεκαθαρίζει αν έχει ή δεν έχει κορωνοϊό, καθώς θεωρεί πως είναι προσωπικό του δεδομένο

«Xθες κάποιοι πήραν την πρωτοβουλία για θέμα το οποίο είναι ιατρικό και επομένως είναι προσωπικό δεδομένο. Τελεία. Δηλαδή αυτό μου εξήγησαν τουλάχιστον και κάποιοι νομικοί με τους οποίους έχω σχέση. Πήραν την πρωτοβουλία να με βγάλουν ότι έχω κορωνοϊό. Χωρίς αυτή τη στιγμή να λέω ότι δεν έχω αλλά και χωρίς να λέω ότι έχω. Γιατί είναι δικαίωμα μου, είναι προσωπικό μου δεδομένο», είπε φανερά εκνευρισμένος και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που ακούτε έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή στο μικρόφωνο να περνάει καλά και να κάνει χαβαλέ με τους φίλους του, σημαίνει ότι και να έχω είμαι καλά για να βγαίνω και να κάνω τη δουλειά μου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν βγαίνω να δώσω μια απάντηση σε φίλους δημοσιογράφους που μου στέλνουν μηνύματα. Παιδιά, μην ασχολείστε με αυτό. Πραγματικά δεν αξίζει από τη στιγμή που με βλέπετε και μιλάω»

https://vimeo.com/647201085

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This