Διχαστικές προτροπές στην Ιταλία: Μην καλέσετε ανεμβολίαστους τα Χριστούγεννα και μην μπείτε στα σπίτια τους!

Το... πνεύμα των Χριστουγέννων

Must Read

Ο Ιταλός επιδημιολόγος Πιερλουίτζι Λοπάλκο μίλησε για τις επερχόμενες γιορτές των Χριστουγέννων και ουσιαστικά προέτρεψε τους πολίτες της χώρας να προχωρήσουν σε διχαστικές και διαχωριστικές κινήσεις.

«Το ονομάζω πράσινο πάσο των μικρών κοινωνικών κυκλωμάτων: αν η πρόσκληση έρθει από μένα, δεν θα μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι. Αν πάω στο σπίτι κάποιου άλλου, φροντίζω να έχουν όλοι πράσινο πάσο, αλλιώς δεν πάω», είπε σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera.

Και πρόσθεσε… απογειώνοντας το διχαστικό μήνυμα: «Με αυτόν τον τρόπο, εικάζω ότι ασκείται πίεση, ότι κάνω τους ανεμβολίαστους να αισθάνονται παράταιροι και να αισθάνονται την παρουσία τους άβολη. Όπως περίπου συνέβη με την εισαγωγή της απαγόρευσης του καπνίσματος».

Στην ερώτηση για το ποιες είναι οι συστάσεις του, η απάντηση ήταν η εξής: «Αυτό, στην πραγματικότητα. Μην μπείτε στα σπίτια όσων δεν έχουν εμβολιαστεί».

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 10.638 νέα κρούσματα και 69 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας βρίσκονται 503 ασθενείς, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 4.088.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This