Δύο άτομα πιάστηκαν στα «πράσα» για διακίνηση ναρκωτικών στο Ηράκλειο

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 251,2 γραμμάρια ηρωίνης

Must Read

Στη σύλληψη δύο ανδρών προχώρησαν χθες Σάββατο αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο ημεδαποί πιάστηκαν στα «πράσα» την ώρα που παραλάμβαναν δέμα από μεταφορική εταιρεία στο Ηράκλειο και μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν. Σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 251,2 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου.

Μετά από έρευνα προέκυψε ότι οι εν λόγω άνδρες λειτουργούσαν κατ’ εντολή έτερου ημεδαπού, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα. Παραλήπτης του δέματος ήταν ένας εκ των συλληφθέντων ημεδαπών. Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This