ΗΠΑ: Σκύλος-ήρωας έσωσε τη ζωή μωρού που είχε σταματήσει να αναπνέει!

Κατάφερε να δώσει στους γονείς του να καταλάβουν πως κάτι δεν πήγαινε καλά

Must Read

Έσωσε βρέφος από βέβαιο θάνατο ένας σκυλάκος στη Βοστώνη των ΗΠΑ, όταν ειδοποίησε τους γονείς του πως είχε σταματήσει να αναπνέει!

Την σωτήρια επέμβαση του σκύλου της, ράτσας μπόστον τεριέ, γνωστοποίησε μέσω των social media η συγγραφέας Kelly Andrew, αναφέροντας πως το ηρωικό τετράποδο «εισέβαλε» στο παιδικό δωμάτιο όπου βρισκόταν η κορούλα τους, όταν κατάλαβε ότι σταμάτησε να αναπνέει. Όπως εξήγησε, διαισθανόμενο ότι το μωράκι δεν ένιωθε καλά, το σκυλάκι για κάμποση ώρα κρατούσε με το κεφάλι του ανοικτή την πόρτα του παιδικού δωματίου, για να μπορεί να το «επιβλέπει».

Η κίνηση αυτή ήταν που, στην ουσία, έσωσε τη ζωή του μικρού κοριτσιού, καθώς, όπως ανέφερε η συγγραφέας, ενώ εκείνο προσπαθούσε να κοιμηθεί, το σκυλάκι δεν το άφηνε σε ησυχία. Με τον τρόπο του, προφανώς, ήθελε να δείξει ότι κάτι δεν πάει καλά. Και, όταν κάποια στιγμή προσπάθησε να τον βγάλει έξω από το δωμάτιο, παρατήρησε ότι η μικρή δεν ανέπνεε και το χρώμα της άρχισε να γίνεται «μπλε».

Ευτυχώς, με τον σύζυγό της πρόλαβαν και μετέφεραν εγκαίρως τη μικρή στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν και καθάρισαν τις αναπνευστικές οδούς του παιδιού, επαναφέροντας το χρώμα στα μάγουλά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This