Όνειδος της Δημοκρατίας

Η εξαφανισμένη πρόεδρος δεν είναι «ανενεργή»

Must Read

Ένα ελληνικό χωριό αφανίζεται κάθε ημέρα από την πανδημία. Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στο έλεος της ευρωπαΐκής κεντρικής τράπεζας αφού επί δύο χρόνια τα ελλείμματα έχουν υπερβεί τα 30 δισεκατομμύρια ευρώ και ο δανεισμός είναι πλέον σε εξωφρενικά επίπεδα για πολιτισμένη χώρα σε καιρό ειρήνης.

Τα δύο χρόνια λοιπόν της προεδρίας της κυρίας Σακελλαροπούλου, η Ελλάδα έχει καταφέρει να καταγράψει την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού σε καιρό ειρήνης για το 2020, που πολύ φοβόμαστε ότι θα είναι ακόμα χειρότερη για το 2021. Έχει καταφέρει να είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια χρέους στην υφήλιο. Έχει καταφέρει να είναι από τις χειρότερες χώρες παγκοσμίως στην διαχείριση της πανδημίας.

Στα εθνικά θέματα, η Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια δέχεται την μεγαλύτερη επίθεση από το 1974, ενώ για πρώτη φορά στον ΟΗΕ έχει αναρτηθεί έγγραφο το οποίο παραβιάζει την εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας. Το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης, που όμως με την ανοχή της ελληνικής πλευράς έχει καταστεί έγγραφο του οργανισμού.

Η προεδρία λοιπόν της κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου έχει συνδεθεί με τα μεγαλύτερα δεινά που έχει περάσει το έθνος, μεταπολεμικά. Και η πρόεδρος που θα έπρεπε αν μη τι άλλο να παρέμβει για να ανακόψει την πορεία προς την καταστροφή, είναι ανύπαρκτη.

Ανύπαρκτη όσον αφορά τα θεσμικά της καθήκοντα φυσικά. Το θεσμικό της χρέος. Διότι στο παρασκήνιο η πρόεδρος «υπάρχει» μια χαρά.

Φωτογραφίζεται με φόντο τον Μαρινάκη, την μεγάλη Παρασκευή. Επισκέπτεται την εταιρεία του Μαρινάκη, παραμονές Χριστουγέννων. Ποιος ξέρει τι θα σκεφτεί και για τα Θεοφάνεια…

Προσκαλεί εν κρυπτώ τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας χωρίς να το ανακοινώνει. Όταν η συνάντηση αυτή έρχεται στη δημοσιότητα, δεν βγάζει την παραμικρή ανακοίνωση για να την δικαιολογήσει.

Αντί να υπερασπίζεται τον ελληνικό λαό, υπερασπίστηκε τα «δικαιώματα του κατηγορουμένου» όσον αφορά τον Λιγνάδη, αντί να προάγει το ήθος ως πρόεδρος, παρευρέθη στα εγκαίνια του απολογητή βιαστών και παιδεραστών Τσόκλη.

Το πρόσωπο της, μαζί και ο θεσμός καταρρέει πλήρως στις δημοσκοπήσεις, σε ιστορικό χαμηλό, αλλά αυτό δεν την απασχολεί.

Μπορεί η κυρία Σακελλαροπούλου να διορίστηκε πρόεδρος της Δημοκρατίας, η συμπεριφορά της όμως είναι όνειδος για την δημοκρατία…

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This