O κορίτσαρος του GNTM που ζει στην Πόλη με τον Μπουράκ

Must Read

Η Χαρά Παππά που εντυπωσίασε τους κριτές στην πρεμιέρα του GNTM με το υπέροχο σώμα και το λαμπερό της χαμόγελο, μίλησε για τον επώνυμο δεσμό της Μπουράκ Χακί.

Ο Μπουράκ έγινε διάσημος στην Ελλάδα μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Κισμέτ», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 ενώ σε ένα επαγγελματικό του ταξίδι, στη χώρα μας γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο της Χαράς. Ο Τούρκος ηθοποιός που ήρθε να υπογράψει θεατρικό συμβόλαιο με τον παραγωγό Βασίλη Γκουρούση, συνάντησε τη Χαρά σε βραδινή του έξοδο στα μπουζούκια και από τότε οι δύο τους είναι αχώριστοι. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα το πανέμορφο μοντέλο έχει μετακομίσει μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη όπου συζεί με τον αγαπημένο της Μπουράκ.

«Η αλήθεια είναι ότι η Χαρά έχει φέρει όντως χαρά στη ζωή μου. Γνωριστήκαμε πριν από λίγο καιρό και είμαστε μαζί και ευτυχισμένοι. Πρωτογνωριστήκαμε μέσα από κοινή παρέα και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος», έχει αποκαλύψει ο ίδιος.

Λογικό είναι κύρε Μπουράκ! Τέτοιον κορίτσαρο πώς να μην τον ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This