Ο Κωνσταντινόπουλος ζητά από την Κυβέρνηση να πάρει μέτρα για το σκάνδαλο της Folli-Follie

Must Read

«Ποια μέτρα θα λάβει άμεσα η Κυβέρνηση, ώστε να ολοκληρωθεί η διερεύνηση του σκανδάλου της Folli-Follie και να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που υπήρξαν παραλήψεις και μη νόμιμες ενέργειες», ζητά να μάθει ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Οικονομικών.

Με αφορμή μάλιστα την αλλαγή της ηγεσίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ζητά να διερευνηθούν και οι ευθύνες της προηγούμενης Διοίκησης, σημειώνοντας πως: «πρέπει να είναι μια αφετηρία ώστε αυτή να ασκήσει τις αρμοδιότητες της και τον ελεγκτικό της ρόλο πλήρως».

Θυμίζει με νόημα και σχετικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού τον Οκτώβριο του 2018  όπου οι κ. Μητσοτάκης  επέρριπτε ευθύνες στην Επιτροπή λέγοντας: «Για το σκάνδαλο της εταιρίας Folli-Follie υπάρχουν αυταπόδεικτες ευθύνες και είναι  αδιανόητο οι ευθύνες αυτές, ειδικά από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να μην έχουν αποδοθεί».  

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο με την σχετική ερώτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, προς τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This