Χριστουγεννιάτικος διασυρμός του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Γιώργο Κύρτσο

Σκληρό τρολάρισμα μετά την σφοδρή κριτική

Must Read

Αυτό που έκανε ο Γιώργος Κύρτσος στον Κυριάκο Μητσοτάκη πρέπει να αποτελεί την σκληρότερη εσωκομματική επίθεση που έχει γίνει ποτέ σε αρχηγό κόμματος.

Ο τρόπος όμως που το έκανε συνιστά τον ορισμό που τρολαρίσματος και του σαρκασμού.

Ο ευρωβουλευτής της νέας Δημοκρατίας λοιπόν, θέλοντας να αποθεώσει τον αρχηγό του, ανάρτησε ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, με το οποίο συγκρίνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Όρμπαν και τον αυστριακό καγκελάριο Κουρτς τον οποίο τον μπαγλάρωσε ο εισαγγελέας!

Στο Twitter έχει γίνει πόλεμος, με πολλούς χρήστες αρχικά να θεωρούν ότι ο Γιώργος Κύρτσος προσπαθεί να «γλύψει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη έπειτα από δεκάδες μηνύματα σκληρής κριτικής. Μέχρι που κάποιοι κατάλαβαν τι ακριβώς εννοούσε ο ευρωβουλευτής και έγινε πάρτι…

Ποιος άνθρωπος άλλωστε θα χρησιμοποιούσε ως μέτρο σύγκρισης τον Όρμπαν και τον υπόδικο Κουρτς για να κολακέψει έναν πρωθυπουργό;

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This