Πολύτιμη η ενημέρωση του πρωθυπουργού στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Την έσωσε από την παραπληροφόρηση του ΕΟΔΥ

Must Read

Ευτυχώς που πηγαίνει ο πρωθυπουργός και ενημερώνει την πρόεδρο Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκεί στο προεδρικό όπου βρίσκεται απομονωμένη με τον σύντροφο της τα τελευταία δύο χρόνια, διότι σε αντίθετη περίπτωση μπορεί η γυναίκα να σχημάτιζε τελείως διαφορετική άποψη για την πραγματικότητα.

Φανταστείτε να μην είχε πάει σήμερα το πρωί ο Κυριάκος στην πρόεδρο, για να την διαβεβαιώσει ότι έχουμε αποκλιμάκωση της πανδημίας και να άνοιγε η γυναίκα καμιά τηλεόραση το απόγευμα και να έβλεπε ρεκόρ κρουσμάτων και θετικότητα που αγγίζει το 10%! Θα σχημάτιζε τελείως λάθος εντύπωση. Θα νόμιζε ότι η πανδημία βρίσκεται στο φόρτε της. Θα την έτρωγε το άγχος.

Αλλά και τι όμορφη εικόνα που έβγαλαν οι δυο τους στα κανάλια. Θύμισαν σχολικό σκετσάκι όπου ανέμελα μαθητούδια παίζουν έναν σύντομο ρόλο, μακριά από τις σκοτούρες τις καθημερινότητας.

Αφού η παράσταση τελείωσε, ενημερωθήκαμε ότι ο πρωθυπουργός στην σκιά των σχεδόν 10.000 κρουσμάτων, θα φύγει για ολιγοήμερες διακοπές στη μαγευτική Ήπειρο. Χαρίζοντας άλλη μια νότα αισιοδοξίας στους Έλληνες, για τις ημέρες των εορτών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This