Παραλλαγή Άδωνις

Η μετάλλαξη της Νέας Δημοκρατίας απειλεί πλέον το ίδιο το έθνος

Must Read

Διαστάσεις πολιτικής πανδημίας έχει πάρει η κυβερνητική αμετροέπεια, η ψευδολογία, η απέλπιδα προσπάθεια υπεράσπισης ιδιωτικών συμφερόντων έναντι του δημοσίου συμφέροντος.

Μέχρι σήμερα, τα θλιβερά αυτά γεγονότα έμεναν τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο. Πλέον, η Ελλάδα διασύρεται διεθνώς. Αυτό που συνέβη με τα ψέματα του Άδωνι Γεωργιάδη αναφορικά με το κόστος των μοριακών ελέγχων για τον κορονοϊό, πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.

https://youtu.be/MDj1GY3YszE

Οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η πολιτική πανδημία που προκαλεί η μετάλλαξη της Νέας Δημοκρατίας λόγω της «παραλλαγής Άδωνι» με την οποία μολύνθηκε, προσβάλλει πλέον τον εθνικό κορμό, καταστρέφοντας τις ζωτικές λειτουργίες του κράτους.

Οικονομία, κοινωνία, η δημόσια υγεία, εθνικά θέματα, στην διασωλήνωση. Το χειρότερο; Αντί να υπάρξει μία πολιτική αντιμετώπισης των προβλημάτων, για πρώτη φορά στην ιστορία της αστικής παράταξης, επιχειρείται η συγκάλυψη τους. Με αποτέλεσμα η γάγγραινα να προχωρά αντί να αντιμετωπίζεται.

Αντί να απολογείται για τα PCR, πανηγυρίζει!

Φαίνεται ότι η παραλλαγή Άδωνις έχει αλλοιώσει τα πάντα. Τα συστημικά ΜΜΕ λειτουργούν ως καμουφλάζ της πραγματικότητας, αντί να ασκήσουν ακόμα και την ελάχιστη κριτική, διότι αυτή η κριτική είναι που κάνει μία κυβέρνηση καλύτερη. Μόνο ανίκανα και επικίνδυνα καθεστώτα που οδήγησαν σε εθνικές τραγωδίες, απέτρεπαν την άσκηση κριτικής.

Τι θα περιμένει όμως κάποιος από μία κυβέρνηση που διατηρεί στις τάξεις της τον πολιτικό ο οποίος όχι μόνο εξύβριζέ το κόμμα στο οποίο μεταπήδησε, καθώς και τους προέδρους του, αλλά σε όλη τη διάρκεια της πολιτικής του παρουσίας, διακρίθηκε μόνον για τα ψέμματα και τις αστοχίες του. Ανατρέξτε σε οποιοδήποτε παλαιότερο βίντεο του Άδωνι Γεωργιάδη, τα τελευταία 15 χρόνια. Δεν θα βρείτε ούτε μία δήλωση του που να έχει ανταποκριθεί στην πραγματικότητα!

Αντίθετα, θα διαπιστώσετε την απόλυτη άνεση με την οποία διαψεύδει τον ίδιο του τον εαυτό, υποστηρίζοντας με απαράμιλλο σθένος αυτά που μέχρι πρότινος απέρριπτε μετά βδελυγμίας!

Δυστυχώς, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι κλόουν, για να προκαλούν γέλιο οι κυβιστήσεις του. Και το τελευταίο που χρειάζεται η Ελλάδα αυτή τη στιγμή, είναι ένα «τσίρκο» αντί για κυβέρνηση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This