Γιώργος Λιάγκας σε Μπιμπίλα για το ξέσπασμα της Καινούργιου: «Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να βγαίνεις όπου θέλεις»

Must Read

Έξαλλη έγινε χτες η Κατερίνα Καινούργιου με τον Σπύρο Μπιμπίλα, καθώς την ώρα που μίλαγε στην εκπομπή της θέλησε να διευκρινίσει πως έχει περιορισμένο χρόνο καθώς τον εκείνη την στιγμή τον καλούσαν και από την εκπομπή «Πρωινό», ενώ ταυτόχρονα βιαζόταν να προλάβει το μετρό για την διαδήλωση των καλλιτεχνών που πραγματοποιήθηκε χθες έξω από τη Βουλή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που δεν θέλει να κακοκαρδίσει κανέναν, φαίνεται ότι δεν πρόλαβε χτες να εμφανιστεί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα γεγονός το οποίο συνέβη σήμερα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ πριν αρχίσει να σχολιάζει τα θέματα για τα οποία είχε κληθεί, θέλησε να τοποθετηθεί για το ξέσπασμα της Καινούργιου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:   «Καταρχήν, να σας πω ότι σήμερα μιλάω χωρίς άγχος γιατί δεν έχω μια άλλη εκπομπή να με πιέζει να βγω ταυτόχρονα. Χθες έζησα κάτι πολύ έντονο και στεναχώρησα μια πολύ αγαπημένη μου φίλη, την Κατερίνα Καινούργιου που την αγαπάω πάρα πολύ. Όπως κι εσάς, το διευκρινίζω».

Tότε ο Γιώργος Λίαγκας του απάντησε ότι: «Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να βγαίνεις όπου θέλεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This