Βαρύ «κατηγορώ» Βελόπουλου στο κοινοβούλιο – θερμό επεισόδιο με ΚΙΝΑΛ και Τασούλα

Αποκάλυψε εθνικό έγκλημα στον τομέα της ενέργειας

Must Read

Σοβαρή ένταση δημιουργήθηκε στο κοινοβούλιο κατά την διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η αίθουσα πήρε φωτιά όταν στην έναρξη της ομιλίας του, ο Κ Βελόπουλός αναφέρθηκε στους νεκρούς των Ιμίων και υπενθύμισε τον μειοδοτικό ρόλο του Κώστα Σημίτη. «Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος, Έκτορας Γιαλοψός, Αιωνία τους η μνήμη! Αλλά εκείνη η ιστορία έχει και ονοματεπώνυμο. Κώστας Σημίτης! Και να προσέχετε εκεί στη Νέα Δημοκρατία, γιατί φλερτάρετε με τον Σημίτη».

Η συνέχεια ήταν καταιγιστική, καθώς ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της Βουλής που εξελίχθηκε σε επεισόδιο με βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

«Και έχω να πω κάτι στον πρόεδρο της βουλής. Χθες διαλύσατε κάθε έννοια δημοκρατίας και κανονισμού της βουλής. Είστε ίδιοι, είστε όμοιοι και χθες έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής που σας κάλυπτε. Ενώ λοιπόν κύριοι πρόεδροι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν σας βλέπουμε εδώ τις καθημερινές, χθες, Σάββατο βράδυ, λες και πηγαίνατε στην ταβέρνα, βρεθήκατε ταυτόχρονα και εντελώς «τυχαία» εδώ στο κοινοβούλιο, κύριοι Μητσοτάκη και Τσίπρα. Ταυτόχρονα! Το είχατε προβλέψει ως μάντεις; Αυτή η συμπεριφορά προκαλεί θλίψη και όχι αγανάκτηση. Αλλά δεν αξίζει αυτό στον Έλληνα. Είναι ένα στημένο παιχνίδι για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Δεν έπρεπε όμως από το προεδρείο να δοθεί ο λόγος σε κανέναν από τους δύο».

Θα είχα απολύσει τον Μητσοτάκη αν τον είχα υπάλληλο!

Ο Κυριάκος Βελόπουλος συνέχισε την ομιλία του ασκώντας κριτική προσωπικά στον πρωθυπουργό, λέγοντας: «Και επειδή ζούμε στην χώρα της πολιτικής ευθύνης, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι «από τα λάθη μας μαθαίνουμε». Μα εδώ και 2,5 χρόνια μόνο λάθη κάνετε. Επίσης, δεν κυβερνάτε τώρα πρώτη φορά. Δεν υπάρχει λοιπόν καμία δικαιολογία. Εδώ και 4 ημέρες πολλές περιοχές είναι χωρίς ρεύμα και πολλοί δρόμοι είναι ακόμα απροσπέλαστοι. Και τα λάθη σας κύριε Μητσοτάκη τα πληρώνει ο Έλληνας. Λέτε ότι δεν υπάρχει πρωθυπουργός που να έχει ζητήσει τόσες πολλές φορές συγγνώμη από τους Έλληνες. Και λοιπόν; Για να ζητήσει συγγνώμη σημαίνει ότι κάτι έκανε λάθος. κάπου ήταν ανεπαρκής. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Έλληνας πρέπει να πληρώσει την δική σας ανεπάρκεια.

Τα προβλήματά σας κύριε πρωθυπουργέ είναι πολλά: Διαχείριση της πανδημίας, προβλήματα στην διάρκεια της κακοκαιρίας, πληθωρισμός, έλλειψη επαφής με την κοινωνία, τα εθνικά, η απουσία αντιπάλου διότι μέχρι σήμερα θεωρητικά είχατε τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ που είχε μια φιλική συμμετοχή. Τώρα πλέον αντίπαλός σας είμαστε εμείς. Η φωνή της λογικής. Άλλο πρόβλημα είναι οι παγίδες του εκλογικού νόμου και επειδή κάτι ψιθυρίζεται αυτό το διάστημα, ήθελα να ρωτήσω, θα μαγειρέψετε πάλι τον εκλογικό νόμο; Θα φέρετε καινούργιο νόμο;

Σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, είστε οι χειρότεροι σε όλα. Στην πανδημία είμαστε στην 1η τριάδα στην ΕΕ σε θανάτους. Στην ενέργεια είμαστε πρώτοι σε ακρίβεια στο ρεύμα και 2οι στις τιμές χονδρικής στο ρεύμα. Στο χρέος είμαστε πρώτοι, όπως και στα ελλείμματα. Το πραγματικό εισόδημα των πολιτών έχει σημειώσει ρεκόρ πτώσης. Σε ό,τι αφορά, δε, στα ακραία καιρικά φαινόμενα εκεί μιλάμε για ακραία ανικανότητα.

Και εσείς επιμένετε να κινείστε με πολιτικάντικους τακτικισμούς και με στημένες ανούσιες κόντρες. Και το λέω αυτό γιατί από το εσωκομματικό σας ακροατήριο δεν ακούσαμε μέχρι στιγμής ούτε μία πρόταση».

Είστε όλοι ίδιοι! Σφοδρή επίθεση στο ΚΙΝΑΛ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στη συνέχεια παρέθεσε στοιχεία για την σύμπλευση των τριών μεγάλων κομμάτων. Είπε συγκεκριμένα: «Αλλά ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ είστε τόσο μα τόσο ίδιοι! Εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή βλέπατε ότι προωθείται το δεκανίκι, κάνατε μια πρόταση μομφής, δίνοντας έτσι άλλοθι στην ΝΔ να προχωρήσει σε συσπείρωση.

Θέλετε αποδείξεις ότι είστε ίδιοι; Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει το 50% των ν/σ της ΝΔ. Σε σύνολο 258 ν/σ έχει πει 124 «ναι». Το ΚΙΝΑΛ έχει ψηφίσει το 70% των ν/σ. Από τα 258 ν/σ έχει ψηφίσει τα 179. Πού διαφέρετε λοιπόν; Αλλά και η ΝΔ, όταν ήταν στην αντιπολίτευση είχε υπερψηφίσει το 60% των ν/σ που είχε φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είστε μια άτυπη συγκυβέρνηση σήμερα, αλλά αργότερα θα προχωρήσετε σε κανονική συγκυβέρνηση. Όμως σε αυτή τη συγκυβέρνηση θα υπάρχει απέναντι μια φωνή εθνική, πατριωτική, που θα κάνει πραγματική αντιπολίτευση.

Ο ευρωβουλευτής, λοιπόν, ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ο κ. Ανδρουλάκης, που προωθείται από το σύστημα, είπε: «Θα ψηφίσουμε την πρόταση μομφής, αλλά λέμε όχι σε εκλογές», γιατί λέει ότι δεν θέλει εκλογές εν μέσω πανδημίας. Μα οι εκλογές στο κόμμα του πότε έγιναν; Και μάλιστα με φυσική παρουσία χιλιάδων ψηφοφόρων, σε στοιβαγμένα εκλογικά κέντρα! Όσο για το ότι θα ψηφίσουν την πρόταση μομφής αλλά είναι κατά των πρόωρων εκλογών, ήθελα να ρωτήσω πώς ακριβώς θα γίνει αυτό; τι λέει δηλαδή ο κ. Ανδρουλάκης, ότι είναι κατά της κυβέρνησης, αλλά κατά βάθος δεν θέλει να χάσει; Δεν θα πω ότι ο κ. Ανδρουλάκης διατηρεί το όνομα ΚΙΝΑΛ, δεν θα πω για τα σχεδόν 300 εκατ. ευρώ που χρωστά το κόμμα του. Άλλωστε και η ΝΔ χρωστάει πάρα πολλά.

Σφοδρή επίθεση στους δημοσκόπους

«Ο πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί ότι θα αποπληρωθούν τα χρέη αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει τίποτα. Και σε όλο αυτό το πανηγύρι, βάζετε τις δημοσκοπικές εταιρείες αρωγούς να παρουσιάζουν αυξημένα τα ποσοστά των κομμάτων. Ό,τι κάνατε και το ’14 με το ΠΟΤΑΜΙ που του δίνατε 14,5%. το ίδιο κάνετε τώρα με το ΚΙΝΑΛ. Έτσι θα κάνετε πολιτική; Μια φούσκα είναι που θα ξεφουσκώσει γιατί χρειάζεται κάποιον για να στηριχτεί και να την υποστηρίξει. Δεν μπορούμε λοιπόν να λέμε στον Έλληνα ότι δεν είναι δυνατόν να κάνουμε εκλογές. Η Πορτογαλλία κάνει εκλογές. Η Γερμανία, που την θαυμάζει ο πρόεδρός σας, κάνει εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ έκανε εκλογές»!

Ευθύνη, σημαίνει παραίτηση

«Αλλά εσείς είστε η κυβέρνηση των λαθών. Ο κ. Μητσοτάκης είχε πει ότι «δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη. Η ευθύνη σημαίνει παραίτηση. για τον Έλληνα πολιτική ευθύνη είναι το άλλοθι του αποτυχημένου πολιτικού». Εγώ πάλι δεν είδαν κανέναν να παραιτείται. Μία κυβέρνηση, κύριοι, που δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της είναι εντελώς άχρηστη. Δεν είναι άριστη.

Και βγαίνει η κυβέρνηση και λέει ότι για τα προβλήματα με την κακοκαιρία φταίει η Αττική Οδός. Βγαίνει η Αττική Οδός και λέει ότι φταίει ο Υπουργός. Βγαίνει ο Υπουργός και λέει ότι φταίει ο κ. Πατούλης. Κύριοι, φταίτε όλοι ως κυβέρνηση. Φταίτε 100%. Γιατί εσείς κυβερνάτε.

Μας είπε ο πρωθυπουργός ότι οι πολίτες που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό μπορούν να κινηθούν νομικά. Πώς θα αποδείξουν το δίκιο τους οι πολίτες; Ο δρόμος ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο από το 2016 ο ΣΥΡΙΖΑ απάλλαξε από κάθε αστική και ποινική ευθύνη.

Όλα αυτά δείχνουν πόσο όμοιοι και πόσο ίδιοι είστε. Δεν διαφέρετε σε τίποτα ουσιαστικό.

Κύριοι της ΝΔ, θέλετε να γίνετε χρήσιμοι; Επιστρέψτε τα διόδια στους Έλληνες. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, εφαρμόστε την αρχή της αναλογικότητας που είναι και σύμφωνη με το σύνταγμα. Όσο δρόμο διανύουν οι οδηγοί τόσα διόδια θα πληρώνουν. Η εταιρεία αυτή έχει κερδίσει 800 εκατ. ευρώ. Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να πάνε προς αρωγή των μισθωτών, των συνταξιούχων, των υπαλλήλων, των φτωχών.

Εσείς όμως έχετε εφεύρει το «επιτελικό κράτος» για την διαχείριση των προβλημάτων. Σήμερα μάλιστα κάποιος υπουργός είπε ότι για τα προβλήματα από την κακοκαιρία δεν φταίει το επιτελικό κράτος, φταίει το κράτος. Πάει το Επιτελικό. Πήγε περίπατο. Πώς τα διαχειρίζεται τα προβλήματα το επιτελικό κράτος; Θα σας πω: Έχουμε πλημμύρα; εκκενώστε το σπίτι. Έχουμε πυρκαγιά; Εκκενώστε το σπίτι. Έχουμε πανδημία; μένουμε στο σπίτι. Έχουμε χιόνι; μένουμε στο σπίτι. Έχουμε χρέη στις τράπεζες; χάνουμε το σπίτι! Ωραία κυβέρνηση είστε! Μπράβο!

Και επειδή έρχεται το καλοκαίρι, να σας θυμίσω ότι πρέπει να επισπεύσετε το πρόγραμμα δασοπυρόσβεσης. Ήδη το έχετε καθυστερήσει. Πρέπει να αρχίσετε από τώρα την οργάνωση. Απομένουν μόνο λίγες εβδομάδες. Ο σχεδιασμός για την ενίσχυση υπάρχει από την εποχή του κ. Χαρδαλιά. Χρειάζεται διπλασιασμός των εναέριων μέσω, χρειάζονται προσλήψεις πυροσβεστών και άλλα πολλά. Κάντε το για να μην χαθούν πάλι περιουσίες και για να μην θρηνήσουμε θύματα».

Εθνικό έγκλημα στο θέμα της ενέργειας

«Κύριε πρωθυπουργέ, επειδή θέλω να αναφερθώ εν συντομία στο θέμα της ενέργειας, θα σας πω ένα απλό πράγμα: Χωρίς φθηνή ενέργεια δεν βελτιώνεται το οικονομικό κλίμα, δεν μπορεί να στηριχθεί καμία κοινωνική πολιτική, δεν μπορεί να μειωθεί η ανεργία, δεν  μπορούν να αυξηθούν μισθοί και συντάξεις. Λέτε ότι θα πάτε τον μισθό στα 900 ευρώ. Μα με ακριβή ενέργεια πώς θα γίνει αυτό; Μόλις το θεσπίσετε την επόμενη μέρα το 1/3 των  υπαλλήλων θα απολυθούν, γιατί δεν θα μπορούν να πληρώσουν οι εργοδότες. Και βέβαια χωρίς φθηνή ενέργεια δεν μπορεί να στηριχθεί η εθνική άμυνα.

Η Ελλάδα είναι όμηρος στον τομέα της ενέργειας. Παίρνουμε ρεύμα από Ιταλία, Αλβανία, Σκόπια, Τουρκία, Βουλγαρία. Αν αύριο αυτοί κατεβάσουν τα ρελέ θα χρειαστούμε ενέργεια για να καλύψουμε τις ανάγκες μας. Όλοι σας καταντήσατε τη χώρα όμηρο των εχθρών μας στον τομέα της ενέργειας. Γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν κάνατε τίποτα γι’ αυτό τον τομέα.

Ο κ. Μανιάτης, σε συνέντευξή του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στις 28/01/2022 είπε: «Στην Ελλάδα αδιαφορούν προκλητικά για την αξιοποίηση των πλούσιων ελληνικών κοιτασμάτων φυσικού αερίου, που μπορούν να δημιουργήσουν έναν κύκλο εργασιών 250 δις ευρώ στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης». Και την ίδια ώρα ο υπουργός εξωτερικών λέει ότι δεν θέλει να κάνουμε εξορύξεις πετρελαίου, ούτε φυσικού αερίου, ούτε να χρησιμοποιήσουμε πυρηνική ενέργεια. Τι θέλει; Θέλει λέει πράσινη ενέργεια, και πράσσειν άλογα! Και δεν σκέφτεται κανένας σας ότι τα επόμενα χρόνια θα γίνει τριπλασιασμός της αξίας της ενέργειας, και ο μεροκαματιάρης θα αναγκαστεί να πληρώνει το λογαριασμό του ρεύματος 2,5 φορές ακριβότερο. Και αντί να προχωρήσετε σε εξορύξεις, φέρνετε το σχιστολιθικό αέριο από τις ΗΠΑ που είναι πανάκριβο.

Και το φέρνετε όλοι σας από το 2016 και μετά, παρά το ότι έχουμε δικές μας πηγές ενέργειας. Φέρατε τον τουρκο-αζέρικο αγωγό ΤΑΡ. Μα δεν είναι δυνατόν να εξαρτόμαστε από την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν, από την Αλβανία, τα Σκόπια και τη Βουλγαρία στην ενέργεια.

Ξέρετε γιατί έχουμε ακριβό ρεύμα; Γιατί σύμφωνα με την λογική σας, πάντα φταίνε οι άλλοι. Όπως πάντα έφταιγαν οι άλλοι και με τις φωτιές και με τα καιρικά προβλήματα.. Αποδίδετε την αύξηση των τιμών του ρεύματος στη διεθνή ενεργειακή κρίση, ενώ αυτό είναι ψέμα, γιατί στην Ελλάδα οι τιμές αυξάνονται περισσότερο διάστημα απ’ ό,τι στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Υπάρχει η έρευνα «THE MANIFOLD» που έγινε 27/1/2022 και αναφέρεται στα αίτια της ενεργειακής ακρίβειας. Λέει λοιπόν ότι οφείλεται στις στρεβλώσεις του ανταγωνισμού, στα κερδοσκοπικά επεισόδια, γιατί οι πάροχοι δεν έχουν αναλάβει κανένα ρίσκο, αντίθετα μετακύλησαν τις αυξήσεις στους καταναλωτές. Ωραίοι επιχειρηματίες είναι αυτοί! Δηλαδή έφτιαξαν μια εταιρεία, αγοράζουν το ρεύμα φθηνά και το πουλούν όσο θέλουν. Αυτό δεν είναι επιχείρηση. Είναι τοκογλυφία. Υπάρχουν κακές εμπορικές πρακτικές, με αδιαφάνεια στα συμβόλαια και στους λογαριασμούς των παρόχων ενέργειας».

Θα πέθαινε κόσμος με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

«Και σαν να μην έφθαναν αυτά, επιδοτείτε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Αν τα 2.500 αυτοκίνητα που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό ήταν ηλεκτρικά και δεν έκαιγαν πετρέλαιο, έχετε αντιληφθεί ότι οι άνθρωποι θα πέθαιναν από το κρύο; Και εσείς τι κάνετε; Επιδοτείτε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο με 30% με μέγιστο ποσό τα 8.000 ευρώ. Επιδοτείτε και την αγορά έξυπνου φορτιστή με 500 ευρώ. Γιατί; Κατασκευάζει η Ελλάδα τέτοια αυτοκίνητα; Όχι. Κάνετε έγκλημα!! Τα χρήματα αυτά πηγαίνουν στην Γερμανία. Πουλήσατε τη ΛΑΡΚΟ που θα κατασκεύαζε μπαταρίες και βοηθάτε την πλούσια Γερμανία, να ρουφά το αίμα των Ελλήνων.

Τι άλλο κάνατε; Αποσύρατε από το τρέχον «εξοικονομώ» την επιλογή των ενεργειακών τζακιών. Δηλαδή μια φθηνή και ελληνική λύση, αφού η βιομάζα παράγεται στη χώρα μας και τα ενεργειακά τζάκια κατασκευάζονται κυρίως στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα εδώ και 20 χρόνια αύξησε κατά 100% την εγκατάσταση της αιολικής ισχύος της. Είδε κανένας από εσάς μείωση στις τιμές του ρεύματος; Όχι! Γιατί απλούστατα βασιζόμαστε στην εισαγωγή ενέργειας. Πρέπει να κάνετε εξόρυξη φυσικού αερίου και πετρελαίου, και να χρησιμοποιήσετε πυρηνική ενέργεια για να μπορέσει να πέσει η τιμή.

Πρότασή μας: καταργήστε το ΕΤΜΕΑΡ. Μιλάμε για 800 εκατ. ευρώ που δαπανώνται για τις ανεμογεννήτριες κάθε χρόνο. Αν το καταργήσετε θα μειωθεί η τιμή του ρεύματος κατά 40%. Αλλά δεν το κάνετε, γιατί εξυπηρετείτε ολιγάρχες».

Είστε η χειρότερη κυβέρνηση!

«Ασκείτε πολιτική με δανεικά. Μας είπατε ότι δώσατε 43 δις. Δεν είπατε πού τα βρήκατε. Τα δανειστήκατε. Επίσης δεν είπατε στον Έλληνα ότι θα πρέπει να τα πληρώσει. Δεν πειράζει. Το είπε η Κριστίν Λαγκάρντ.

Είστε χειρότεροι σε όλα. Στο χρέος, στα ελλείμματα, στις πυρκαγιές, στην πανδημία, παντού. Αφού όπως είπε ο πρωθυπουργός ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος για την τραγωδία στο Μάτι, γιατί δεν έχετε κάνει μια εξεταστική για το Μάτι για να δούμε ποιος φταίει και να αποδοθούν ευθύνες;

Φτιάξατε την Ελλάδα των ανισοτήτων. Την Ελλάδα του Κολωνακίου. Φτιάξατε ένα κράτος έκτρωμα και υδροκέφαλο. Δεν φτιάξατε κράτος γιατί δεν είστε ικανοί. Σας ενδιαφέρουν οι επόμενες εκλογές και όχι οι επόμενες γενιές. Θέλετε απόδειξη; Η Αττική είναι με διαφορά η πρώτη περιφέρεια με το κατά κεφαλήν ΑΕΠ να διαμορφώνεται στα 22. 854 ευρώ. Όλες οι άλλες περιφέρειες αιμορραγούν!

Αποτύχατε! Πρέπει να φύγετε! Όλοι!

Τι έχετε πετύχει; Πετύχατε οι Έλληνες να έχουν μισθούς κομμουνιστικής Ευρώπης! μετά από τόσα χρόνια «εκσυγχρονισμού».

Μα πώς να πετύχετε όταν λέτε συνεχώς ψέματα;

-23/1/2022 – ο κ. Σταϊκούρας είπε στο ΟΡΕΝ: «Ναι, το διαθέσιμο εισόδημα του πολίτη συρρικνώνεται. Ο οικογενειακός προϋπολογισμός επιβαρύνεται. Είμαι απολύτως ειλικρινής».

-Τρεις μέρες πριν στις 20 του μηνός είχε πει ότι το διαθέσιμο εισόδημα του πολίτη έχει αυξηθεί.

-Μία ημέρα πριν στις 19 του μηνός είπε στην ΕΡΤ: «Έχουν ενισχυθεί οι καταθέσεις των πολιτών και το διαθέσιμο εισόδημα του πολίτη».

-Στις 16 του μηνός εδώ στην Βουλή μας είχε πει ότι το εισόδημα του πολίτη είναι υψηλότερο από το 19 που δεν υπήρχε πανδημία.

Μήπως ζούμε σε άλλη κοινωνία;

Αποτύχατε κύριοι και στην πανδημία. Το μαρτυρούν οι αριθμοί των εκλιπόντων, τα ακριβά PCR, οι δήμαρχοι που σας διέσυραν, τα μονοκλωνικά που αποσύρατε, οι 7.000 υγειονομικοί που τους απομακρύνατε από τις δουλειές τους, οι επιλογές των άλλων χωρών.

Και σας ρωτώ: Δώσατε εντολή στα νοσοκομεία να προσέξουν τα περιστατικά που ενδεχομένως θα απασχολούσαν τα κανάλια; Ιδού το έγγραφο!

Καλούσατε γιατρούς στο Βαρδάκειο νοσοκομεία να προσέλθουν στην υπηρεσία τους ακόμα και με θετικό σελφ τεστ, λόγω υπηρεσιακών αναγκών; Ιδού το έγγραφο!

Κλέβετε ακόμα και ένα μήνα από τα πιστοποιητικά νόσησης; Ιδού το έγγραφο»!

Τέλος η ανοχή!

Κλείνοντας θα πω ότι προστατεύετε κάθε αλλοδαπό που φθάνει στη χώρα αδικώντας τους Έλληνες. Ζητάμε εκλογές τώρα! Ο Πλάτωνας είχε πει ότι ο αληθινός άρχοντας δεν κοιτά το δικό του συμφέρον αλλά το συμφέρον των υπηκόων του. Ας το δει λοιπόν η ΝΔ και ας πάει σε εκλογές αύριο, για να δούμε τι πάθουν οι δημοσκοπικές εταιρείες με τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις. Γιατί ο Έλληνας όταν φτάσει στην κάλπη δεν θα επιλέξει να δολοφονήσει το μέλλον του, δεν θα επιλέξει να δολοφονήσει τα παιδιά του. Και εμείς θα αναστήσουμε αυτή τη δολοφονημένη Ελλάδα.

Και να το ξέρετε η ανοχή μας απέναντι στην ΝΔ ήρθε στο τέλος της. Τώρα ήρθε η ώρα της φωνής της λογικής, της φωνής των Ελλήνων.

Δείτε το βίντεο με τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου στο κοινοβούλιο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This