Γεωργιάδης σε ΚΙΝΑΛ: Δώστε ένα κινητό στον Ανδρουλάκη μπας και ξεστραβωθεί!

Χαμός στη Βουλή!

Must Read

Για τέταρτη μέρα πυροβολεί το ΚΙΝΑΛ στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αυτή τη φορά υιοθέτησε την κριτική ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης κάνει πολιτική κρυπτόμενος και ασκεί λαϊκιστική πολιτική που «θυμίζει τις ημέρες του πρώτου μνημονίου».

Ο υπουργός Ανάπτυξης είπε πως το να πολιτεύεται κρυπτόμενος ο Νίκος Ανδρουλάκης «είναι καλή τακτική, αλλά για λίγο». Είναι το κόλπο της Ωραίας Ελένης αυτό που κάνει ο κ. Ανδρουλάκης, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης εξηγώντας ότι ο Όμηρος μιλά για την Ωραία Ελένη αλλά ποτέ δεν την περιγράφει, έτσι ώστε ο καθένας να την φαντάζεται όπως θέλει. Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε το ΚΙΝΑΛ ότι τον αδικεί «και την αδικία δεν την θέλει ο Θεός».

Είπε ότι το ΚΙΝΑΛ αγνοεί ότι υπάρχει πλατφόρμα που καταγράφονται οι τιμές και αναφερόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη τόνισε: «Δεν του δίνετε ένα κινητό να το δει να ξεστραβωθεί; Γιατί εκεί στις Βρυξέλλες μπορεί να μην το έχει δει».

Ακόμα ταύτισε το ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας πως «δεν ήξερα ότι πριν μιλήσω έπρεπε πρώτα να ρωτάω το ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλετε να γίνεται ΣΥΡΙΖΑ; Γίνετε. Ότι θέλετε. Και με τον Πολάκη, και με τον Βαξεβάνη. Εγώ στα γούστα των ανθρώπων δεν εμπλέκομαι».

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Υπουργού Ανάπτυξης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This