Φρίκη στην Ισπανία: 15χρονος σκότωσε με καραμπίνα την οικογένειά του έπειτα από λογομαχία για τους βαθμούς!

Ο έφηβος μετά το ανατριχιαστικό έγκλημα έμεινε μόνος του μέσα στο σπίτι με τα πτώματα, για τρεις ημέρες

Must Read

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Ισπανίας μετά το άγριο έγκλημα που είδε το φως της δημοσιότητας. Ένας 15χρονος σκότωσε την οικογένειά του μετά από έναν τσακωμό που είχαν για τους βαθμούς του στο σχολείο!

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 15χρονος συνελήφθη καθώς θεωρείται ύποπτος ότι πυροβόλησε και σκότωσε τους γονείς του και τον 10χρονο αδελφό του, έπειτα από μια λογομαχία σχετικά με τους κακούς βαθμούς του στο σχολείο.

Το τραγικό περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Τρίτης σε μια αγροτική περιοχή κοντά στο Έλτσε, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το Αλικάντε (νοτιοανατολικά), αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ από μια γυναίκα που πήγε στο σπίτι της οικογένειας καθώς δεν είχε νέα τους.

«Η αδελφή της μητέρας πήγε στο σπίτι, διότι δεν είχε κανένα νέο της οικογένειας και τότε ο ανιψιός της της είπε ότι σκότωσε τον πατέρα του, τη μητέρα του και τον αδελφό του», εξήγησε ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην οικία αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς εντόπισαν τρεις σορούς μέσα στο σπίτι. Μάλιστα ο 15χρονος που έπραξε το ανατριχιαστικό έγκλημα έμεινε μόνος του μέσα στο σπίτι με τα πτώματα, για τρεις ημέρες.

Ο 15χρονος είπε ότι «τσακώθηκε με τη μητέρα του για το θέμα των βαθμών του στο σχολείο», κατόπιν πήρε την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του για να τη σκοτώσει, πυροβολώντας στη συνέχεια τον 10χρονο αδελφό του και τελευταίο τον πατέρα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This