«Τη χτύπησα, αλλά δεν ήθελα να την σκοτώσω» – Κυνικός ο 69χρονος που γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

Πήρε τηλέφωνο τη γειτόνισσά του και της είπε να καλέσει το ΕΚΑΒ γιατί η γυναίκα έπεσε και χτύπησε

Must Read

Ακόμα μια γυναίκα προστέθηκε στη «μαύρη» λίστα με τα θύματα που βρήκαν τραγικό θάνατο από τα χέρια των συζύγων και των συντρόφων τους. Μια 79χρονη στα Γιάννενα άφησε την τελευταία της πνοή μετά από σφοδρά θανατηφόρα χτυπήματα που δέχτηκε από τον 69χρονο σύζυγό της μέσα στο διαμέρισμά τους.

Το ζευγάρι είχε έναν έντονο καβγά το βράδυ της Κυριακής και ο 69χρονος επιτέθηκε στην 79χρονη με καταγωγή από Αμερική, γρονθοκοπώντας την άσχημα. Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη και αναίσθητη στο πάτωμα, με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της να κάνει λόγο για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit, ο 69χρονος μετά την αποτρόπαια πράξη του,  κάλεσε μια γειτόνισσα του και της ζήτησε να φωνάξει ασθενοφόρο γιατί η σύζυγός του… έπεσε και χτύπησε: «Πάρε τηλέφωνο να έρθει ασθενοφόρο η Σούζαν έπεσε κάτω και χτύπησε» φέρεται να της είπε. Η γυναίκα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και μόλις οι διασώστες αντίκρισαν τη νεκρή γυναίκα η οποία είχε μώλωπες σε όλο της το σώμα, ειδοποιήσαν τις αρχές.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης βρισκόταν στο διαμέρισμα όταν έφτασε η αστυνομία και ο ιατροδικαστής. Ενώ στην αρχή υποστήριζε ότι η γυναίκα του έπεσε και τραυματίστηκε, όταν μεταφέρθηκε στο τμήμα, φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη του: «Καυγαδίσαμε και τη χτύπησα. Δεν ήθελα όμως να τη σκοτώσω» είπε κατά την διάρκεια της προανάκρισης.

Ταυτόχρονα η γειτόνισσα του ζευγαριού, χαρακτήρισε τον δράστη ως έναν ιδιαίτερα δύσκολο άνθρωπο ο οποίος συχνά είχε προστριβές με τους γείτονές του: «Ο 69χρονος είναι δύσκολος και κακός άνθρωπος και τσακώνονταν συχνά με τους γείτονες του. Δεν είχαν όμως ποτέ καβγάδες ως ζευγάρι. Η Σούζαν ήταν καλή και ήσυχη. Έμεναν στην Αμερική και πριν δύο χρόνια επέστρεψαν στα Γιάννενα» δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 69χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η κηδεία της 79χρονης γυναίκας θα θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This