e-καταναλωτής, αγγούρια και Σάκκαρη

Must Read

Επειδή στη γειτονιά μου το σπανάκι από 0,95 έχει φθάσει στο 2,05 και το ψωμί από 0,80 στο 1,30 ευρώ, με βαριά καρδιά και καημό μεγάλο, που έλεγε και η Μαίρη Λίντα, αλλά και ως πιστός ακόλουθος του Άδωνι, μπήκα στο e-καταναλωτής για να βρω ευκαιρίες, μπας και καταφέρουμε να φάμε φτηνά το μεσημέρι.

Και, πράγματι, βρήκα φτηνές πατάτες στο Νευροκόπι, ωραία φασόλια σ’ ένα χωράφι στην Καστοριά, σαρδέλες μούρλια πάμφθηνες στην Πρέβεζα και καλά αγγούρια στις βορειοδυτικές Αντίλλες. Αμέσως αρματώθηκα, φίλησα το στεφάνι μου και άρχισα τον γύρο της Ελλάδος σε επτά ημέρες. Οταν γύρισα μπήκα και στο… e-δούλεμα και διάβασα: «Είσαι πολύ μεγάλο κορόιδο, ρε!»

Διάβασα πριν από λίγες ημέρες ότι ο πρωθυπουργικός υιός και μέλλων πρωθυπουργός της Ελλάδος Κων. Μητσοτάκης ο Β’ τα έσπασε με τη Μαρία Σάκκαρη. Πληγώθηκα. Αμέσως μετά διάβασα ότι η Μαρία έφτασε μέχρι τον τελικό στο τουρνουά τένις της Αγίας Πετρούπολης. Χάρηκα. Λες, ρε, ν’ άλλαξε το γούρι;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η στιγμή που ο Τραμπ φτάνει στο νοσοκομείο: Πανηγυρισμοί από τον κόσμο – «Περπατάει!»

Τον γύρο των social media κάνει βίντεο που κατέγραψαν πολίτες την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ έφτανε τραυματισμένος στο...

More Articles Like This