«Αγκαλιάζω τα παιδιά μου και πονάω» – Εμφανιζόταν και με άλλο πρόβλημα υγείας η μητέρα από την Πάτρα

Τι περιέγραφε για τη σχέση με τον άντρα της

Must Read

Απαντήσεις για διάφορα θέματα που την απασχολούσαν αναζητούσε η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία έχασε τα τρία της παιδιά μέσα σε διάστημα λιγότερο από τρία χρόνια.

Η μητέρα η οποία ήταν μέλος σε διάφορες ομάδες στο Facebook έκανε ερωτήσεις για τον καρκίνο των ωοθηκών που όπως έλεγε την βασάνιζε το 2017. Μάλιστα η ίδια έναν χρόνο πριν, το 2016 αναφερόταν και σε άλλο πρόβλημα υγείας από το οποίο όπως έλεγε, κινδύνεψε να πεθάνει.

Η 33χρονη σύζυγος του Μάνου Δασκαλάκη, υποστήριζε ότι είχε πολύ σοβαρή ενδομητρίωση, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής T-Live το οποίο επικαλείται έγκυρες ιατρικές πηγές που έχουν διαψεύσει τον ισχυρισμό της ότι έπασχε από καρκίνο, διαψεύδουν και το δεύτερο πρόβλημα υγείας της, εκτός εάν είχε απευθυνθεί κάπου αλλού για την αντιμετώπιση του προβλήματος, ή αν τελικά ρωτούσε για κάποιο τρίτο πρόσωπο προκειμένου να πάρει πληροφορίες. 

«Φυσικά και το έχω πάθει από έναν ηλίθιο γιατρό εδώ στην Πάτρα, δεν μου έδωσε και έπαθα ενδομητρίωση, κόντεψα να πεθάνω. Ευτυχώς ο γιατρός που έχω το κατάλαβε έγκαιρα. Μερικοί γιατροί είναι για πέταμα» ανέφερε σε ανάρτησή της.

Επίσης, σε παλαιότερη ανάρτησή της στο γκρουπ, η 33χρονη μητέρα ρωτούσε αν υπάρχουν μητέρες με ινομυαλγία και τότε ανέφερε ότι «έρχονται στιγμές που με αγκαλιάζουν τα παιδιά μου και πονάω».

Για τη σχέση με τον σύζυγό της

Μάλιστα στο ίδιο γκρουπ η μητέρα μιλούσε για την σχέση της με τον σύζυγό της: «Εμείς βγαίνουμε σπάνια χώρια. Ο άντρας μου βγαίνει να πάει για μπάλα που ακολουθώ ή πάει να δει αγώνα με τους φίλους του. Αλλά δεν θέλει να βγαίνει, προτιμά μαζί μου, λέει πάντα καλύτερα. Εγώ λόγω παιδιών δεν πολυβγαίνω και δεν μου λείπει κιόλας» έγραφε.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This