Η Ρωσία απαντά στις δυτικές κυρώσεις – «Ξέρουμε καλά τις αδυναμίες της Δύσης»

Ετοιμάζεται το ρωσικό πακέτο

Must Read

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας (της ρωσικής Άνω Βουλής), Βαλεντίνα Ματβιένκο δήλωσε σήμερα ότι η Μόσχα έχει προετοιμάσει «αντίποινα» κατά των δυτικών χωρών, μετά το μπαράζ ανακοινώσεων για κυρώσεις κατά της Ρωσίας λόγω της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

«Οι ρωσικές αρχές έχουν ετοιμάσει ένα πακέτο αντιποίνων κυρώσεων κατά των δυτικών χωρών … Δεν θα αντικατοπτρίζουν τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αλλά γνωρίζουμε καλά τις αδυναμίες της Δύσης … Και έχει πολλές … Η Ρωσία εκπλήρωσε το ηθικό της καθήκον και αναγνώρισε την κυριαρχία και την ανεξαρτησία των Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ. Και δεν χρειάζεται να πείσουμε κανέναν γι’ αυτό. Κάθε χώρα θα κάνει τη δική της επιλογή», είπε στο Tass.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, από την πλευρά του, επεσήμανε ότι όταν εξετάζεται το ενδεχόμενο αντιποίνων κατά των δυτικών κυρώσεων, η Ρωσία κινείται από τα δικά της συμφέροντα και θα εφαρμόσει την αρχή της αμοιβαιότητας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This