Τελεσίγραφο Ρωσίας: Διορία μέχρι τις 14:00 στην Ουκρανία για διαπραγματεύσεις στη Λευκορωσία

Στις 16:00 ώρα Ελλάδος λήγει η διορία

Must Read

Σε διπλωματικό θρίλερ για γερά νεύρα εκτυλίσσεται η συζήτηση μεταξύ ΡωσίαςΟυκρανίας. Η Μόσχα δίνει διορία στην Ουκρανία μέχρι τις 14:00 (ώρα Ελλάδος) να προσέλθει στη Λευκορωσία για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο πρόεδρος της Ουκρανίας είπε όχι στο κάλεσμα του Κρεμλίνου για συζητήσεις στην Λευκορωσία, επικαλούμενος το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις πρέπει να γίνουν σε χώρα που δεν υπήρξε εχθρική προς τον ουκρανικό λαό.

Σημειώνεται πως η ρωσική διπλωματία έχει φτάσει ήδη στη πόλη Γκομέλ και αναμένει τις κινήσεις του Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

«Αυτή τη στιγμή, λέμε όχι στο Μινσκ. Άλλες πόλεις μπορεί να είναι ένα μέρος για συνάντηση. Φυσικά, θέλουμε ειρήνη, θέλουμε να συναντηθούμε, θέλουμε να τελειώσει ο πόλεμος. Βαρσοβία, Μπρατισλάβα, Βουδαπέστη, Κωνσταντινούπολη, Μπακού – τα έχουμε προτείνει όλα αυτά στη Ρωσία. Οποιαδήποτε άλλη πόλη κάνει.

Μια χώρα, από την επικράτεια της οποίας δεν πετάνε οι πύραυλοι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που οι συνομιλίες μπορούν να είναι ειλικρινείς και μπορούν πραγματικά να βάλουν ένα τέλος στον πόλεμο», είπε ο Ζελένσκι σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του στο Telegram.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This