Πληροφορίες για σφοδρή επίθεση στην Μαριούπολη!

Κόλαση πυρός τα τελευταία λεπτά

Must Read

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, η μεγάλη επίθεση για την κατάληψη της Μαριούπολης έχει ξεκινήσει. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε πως η επίθεση γίνεται κυριολεκτικά από όλες τις πλευρές. Υπάρχει μία διαρροή από ρωσικές πηγές ότι γίνεται και αποβατική ενέργεια γεγονός που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τις εξελίξεις. Πάντως από τα ουκρανικά μέσα δεν επιβεβαιώνεται.

Σύμφωνα με βίντεό όμως που κυκλοφόρησε πριν από λίγα λεπτά, οι συγκρούσεις γίνονται μέσα στην πόλη όπου φαίνεται να έχουν ήδη εισβάλει ρώσοι στρατιώτες. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τους εγκλωβισμένους νεοναζί της Αζόφ καθώς η παρουσία τους εκεί αυξάνει τον κίνδυνο για να έχουμε θύματα ανάμεσα στον άμαχο πληθυσμό

https://twitter.com/epicard2022/status/1498790313162424327?s=21

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This