Πούτιν: «Χονδροειδής προπαγάνδα οι βομβαρδισμοί στο Κίεβο»

«Οι ρωσικές δυνάμεις δεν βομβαρδίζουν το Κίεβο και τις μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας»

Must Read

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς είχε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος μάλιστα τον ενημέρωσε ότι οι δύο αντιπροσωπείες θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον νέο γύρο συνομιλιών, το Σαββατοκύριακο. 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε στον Σολτς ότι η Ρωσία είναι ανοιχτή στο διάλογο και θέλει να επέλθει ειρήνη στην Ουκρανία, με την προϋπόθεση όμως ότι θα ικανοποιηθούν οι  απαιτήσεις της: «Η Ρωσία είναι ανοιχτή σε διάλογο με την ουκρανική πλευρά, καθώς και με όλους εκείνους που θέλουν την ειρήνη στην Ουκρανία. Με την προϋπόθεση όμως ότι θα ικανοποιηθούν όλες οι ρωσικές απαιτήσεις» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Μάλιστα Ρώσος πρόεδρος διαβεβαίωσε τον Σολτς ότι οι ρωσικές δυνάμεις δεν έχουν βομβαρδίσει το Κίεβο και άλλες ουκρανικές πόλεις, κάνοντας λόγο για «χονδροειδή προπαγάνδα»: «Οι πληροφορίες για τους υποτιθέμενους βομβαρδισμούς του Κιέβου και άλλων μεγάλων πόλεων δεν είναι παρά χονδροειδή προπαγάνδα» δήλωσε.

Στον δεύτερο γύρο των συνομιλιών ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, οι αντιπροσωπείες κατέληξαν σε συμφωνία να ανοίξουν ανθρωπιστικοί διάδρομοι προκειμένου να απομακρυνθούν οι άμαχοι.

Σημειώνεται ότι για την επίθεση στους πυρηνικούς αντιδραστήρες στη Ζαπορίζια, υπήρξε ανακοίνωση από τις ΗΠΑ ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι προκλήθηκε από τη Ρωσία.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This