Λύγισε ο φαρμακοποιός του «Survivor» Σπύρος Μαρτίκας: «Πέθανε στα χέρια μου»

Διηγήθηκε τον τραγικό χαμό της θείας του από πνιγμό μπροστά στα μάτια του

Must Read

Μπορεί, έτσι όπως πάει το πράγμα, να φαίνεται πως θα αγγίξει ή και θα σπάσει το ρεκόρ υποψηφιοτήτων για αποχώρηση του Τριαντάφυλλου ο Σπύρος Μαρτίκας, που είναι και πάλι υπ’ ατμόν στο «Survivor», ωστόσο βρήκε το κουράγιο και μίλησε για έναν δικό του άνθρωπο που ξεψύχησε στα χέρια του.

Το τραγικό περιστατικό αφορά τη θεία του φαρμακοποιού που ψωμολυσσά στον Άγιο Δομίνικο, η οποία πνίγηκε στην Κάλυμνο πριν από χρόνια, παρότι ο ίδιος κολύμπησε κοντά της και την έβγαλε από τη θάλασσα.

«Έζησα ένα τρομερά συγκλονιστικό γεγονός. Ίσως το πιο σοκαριστικό στη ζωή μου. Ήμουν γύρω στα 30 διακοπές στην Κάλυμνο και ξαφνικά η θεία μου, η οποία μας μεγάλωσε μαζί με τη γιαγιά μου, ενώ τρώγαμε μεσημεριανό φαγητό όλοι οικογενειακώς στο σπίτι μας δίπλα στη θάλασσα, κατέβηκε να κάνει μπάνιο. Αφού κολύμπησε, ξαφνικά ακούμε μια φωνή να ζητάει βοήθεια από μακριά. Στην πρώτη “βοήθεια” τρομάζω, σηκώνομαι, βγαίνω μπροστά στο σπίτι και στη δεύτερη “βοήθεια” βλέπω τη θεία μου να έχει ψηλά τα χέρια μέσα στη θάλασσα και να παλεύει να σωθεί από πνιγμό μόνη της. Να παλεύει με τον εαυτό της. Δεν κατάλαβα σε πόσα δευτερόλεπτα πρέπει να κολύμπησα μέχρι δίπλα της. Δεν θυμάμαι πόσο γρήγορα έφτασα κοντά της και την κράτησα ψηλά για να μπορεί να πάρει αέρα, αλλά σπαρτάραγε στα χέρια μου και την έβγαζα ενώ σπαρταρούσε. Έζησα την πιο σοκαριστική, συγκλονιστική στιγμή της ζωής μου» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας με τρεμάμενη φωνή και συνέχισε την περιγραφή του:

«Κατάφερα και την έβγαλα, ήρθε το ασθενοφόρο και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της από πνιγμό. Ύστερα από αυτό το σοκαριστικό σκηνικό, κατά το οποίο ένας δικός σου άνθρωπος αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια σου και σπαρταράει προτού πεθάνει, αντιλήφθηκα διαφορετικά τη ζωή. Τη ζωή μάς τη δίνουν οι άνθρωποι που έχουμε δίπλα μας και για αυτό είναι ό,τι πολυτιμότερο υπάρχει. Όταν χάνουμε αξιόλογους ανθρώπους από τη ζωή μας, εκτιμούμε περισσότερο την αξία της συμβίωσης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This