«Στην Ελλάδα αναπτύσσεται ένα κίνημα κατά της εμπλοκής σε παγκόσμια κλιμάκωση»

Τι υποστήριξε ο Γκεόργκυ Μουράτοβ

Must Read

Στη Μόσχα έγινε στις 16 Μαρτίου, ημέρα που η κριμαϊκή χερσόνησος επανενώθηκε με τη Ρωσική Ομοσπονδία το 2014, η παρουσίαση του Βιβλίου «Ρωσία-Κριμαία-Ιστορία»,  το οποίο κάνει μία εκτενή αναδρομή στην ιστορική πορεία της Κριμαίας. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε 19 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και στην ελληνική.

Ο πρόεδρος τού Ρωσικού Συνδέσμου Φιλίας των λαών Ελλάδας-Κύπρου πρέσβης Γκεόργκι Μουράτοβ επισημαίνει πως το συγκεκριμένο βιβλίο θα επιτρέψει στους Έλληνες αναγνώστες να κατανοήσουν τη σημασία της διατήρησης των κοινών δεσμών μεταξύ Ελλάδος και Ρωσίας. Άλλωστε, η Κριμαία είναι η ιστορική Ταυρίδα. Οι  χιλιάδες Έλληνες ομογενείς έχουν μεγάλη επιρροή στις κοινωνικές και πολιτιστικές διεργασίες της κριμαϊκής χερσονήσου.

Γκεόργκι Μουράτοβ

Ο κ. Μουράτοβ τονίζει ότι η Ουκρανία καί οι ΗΠΑ δεν έχουν συμβιβαστεί με το γεγονός ότι η Κριμαία ανήκει στη Ρωσική Ομοσπονδία. Σημειώνει δε, πως στην Ελλάδα αναπτύσσεται ένα κίνημα κατά της εμπλοκής σε παγκόσμια κλιμάκωση και της μετατροπής της χώρας σε αμερικανικό αντιρωσικό ορμητήριο, που απειλεί την ασφάλεια του ελληνικού λαού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This