Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με τραυματίες μια ηλικιωμένη και δύο παιδιά

Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία

Must Read

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι.

Σύμφωνα με το grtimes, στο ρεύμα προς δυτικά πριν την έξοδο για Συκιές, ένα όχημα είχε ακινητοποιηθεί στην άκρη του δρόμου και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα δεύτερο όχημα προσέκρουσε σε αυτό με αποτέλεσμα να τραυματιστούν μία ηλικιωμένη γυναίκα που επέβαινε στο σταθμευμένο όχημα και δύο παιδιά από το δεύτερο Ι.Χ.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Λόγω του τροχαίου έκλεισαν δύο από τις τρεις λωρίδες του δρόμου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Περιφερειακή Οδό για περίπου 2 χλμ, ανάμεσα στον κόμβο εξόδου για Κέντρο-Τούμπα και Συκιές.

*Φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This