«Νικολούλη ψόφα»! Το «επεισόδιο» της Αγγελικής Νικολούλη με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου

Το tweet που ενόχλησε την παρουσιάστρια και η διάψευση της αδελφής της Ρούλας

Must Read

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη ενημερώθηκε ότι υπήρχε μια ανάρτηση στο twitter που φερόταν να είχε κάνει η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Σε αυτή την ανάρτηση έγραφε: «Ό,τι» και να ψάχνετε εκεί στο Φως στο Τούνελ δεν θα βρείτε τίποτα. Νικολούλη ψόφα».

Το ύφος της έμπειρης δημοσιογράφου ήταν πολύ χαρακτηριστικό και ενοχλημένη έκανε ένα σχόλιο… ποταμό:

«Νικολούλη ψόφα; Να ψοφήσω εγώ αγάπη μου, για ποιο λόγο; Εάν προέρχεται αυτό από σένα είναι άγριο πολύ και δεν πρέπει να εκφράζεσαι δημόσια έτσι. Να ψοφήσω εγώ; Για όνομα του Θεού… Αυτό δείχνει και το επίπεδό σου αγάπη μου, τι άλλο να πω και τι να σχολιάσω τώρα … Τρία παιδάκια χάσατε κι αντί να ψάχνετε κι εσείς την αιτία… Όταν είπαμε ότι κάτι βρέθηκε και όταν είπαμε ότι ένα παιδί μιλάει… για βρείτε μου αυτά τα μηνύματα της αδερφής… Όταν είπαμε ότι ένα παιδάκι από τα τρία μιλάει μέσα από τον τάφο του και είχαμε σοκαριστεί εμείς που το ακούγαμε γιατί ήταν άγριο αυτό το πράγμα, εκείνη την ώρα ουσιαστικά μάθαμε ότι το παιδάκι έχει δολοφονηθεί και προσπαθούσα να κρατηθώ, να πνίξω την οργή για να μην καταλάβουν κάτι οι τηλεθεατές, για να μην κάνω ζημιά στην έρευνα. Και βγαίνει η θεία και απευθύνεται στα παιδιά με μήνυμα; Και τους λέει ‘εσείς που μας προστατεύετε από πάνω, πείτε αν σας έχουμε σκοτώσει;’ Βρε παιδιά λίγη λογική, ένα απλό μυαλό λίγο, τι είναι αυτό το πράγμα; Πως εκδηλώνεστε έτσι;»

Λίγα λεπτά αργότερα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου παρενέβη τηλεφωνικά, υποστηρίζοντας πως η ανάρτηση δεν ήταν δική της και επρόκειτο για άλλο προφίλ.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This